Hirdetés

Felismeri a kerékpárját?

Fotó: police.hu
Győr+
2022.07.06. 19:03

Sopronban a rendőrök lefoglaltak hat - vélhetően bűncselekmény elkövetéséből származó - kerékpárt, a rendőrség várja a tulajdonosok jelentkezését.

Hirdetés

A Soproni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy helyi lakossal szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2022 júliusát megelőzően Sopronban lopta el a képeken látható bicikliket.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a felvételeken látható biciklik gazdáinak megállapítása. Keressük a fotókon látható ezüst színű Conquest, a piros-ezüst színű Caprine, piros- kék színű Balance , sárga-kék színű  Wichita, pezsgő színű Caprine márkájú és a márka nélküli ezüst-fekete színű férfi kerékpárok tulajdonosait.

Hirdetés

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható kerékpárok valamelyikét, vagy azokról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon (9400, Sopron, Flandorffer Ignác utca 2,), vagy hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívót.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #biciklik | #Győr-Moson-Sopron | #rendőrség |
likeold
a fb oldalunkat