Időutazással indul az idei Anna és Berci zöld világa

Fotó: Ficsór Dávid
Ficsór Dávid
2022.01.21. 13:32

Az újév első környezetvédelmi magazinjával jelentkezik a Győr+ Televízió péntek este. Az Anna és Berci zöld világa ezúttal is rendkívül szórakoztató formában közelíti meg a környezettudatosság témakörét. A műsor szerkesztő-műsorvezetője a Győr+-nak a sorozat népszerűségéről, a jövőbeni tervekről is beszélt.

Hirdetés

Jó hangulatban indult az Anna és Berci zöld világának forgatása csütörtökön a Győr+ Televízió stúdiójában. A mindig jó kedvű Markó-Valentyik Anna és társa Kuka Berci nagy lendülettel vetették bele magukat az idei első epizód előkészületeibe. Pénteken este lesz a műsor idei premiere, mely ismét szórakoztató módon kapcsolódik a környezettudatosság témaköréhez.

„A mai műsor zöld újévi fogadalmakról szól. 3+1 tippet adunk majd a kedves nézőknek. A plusz egy az egy szabadon választható opció lesz, de azért adunk majd referenciákat, hogy mik közül érdemes választani. Ha minden jól megy, visszautazunk Bercivel az időben, hogy mi is megtegyük ezt a fogadalmat” –mesélt Markó-Valentyik Anna.

Az idei év is bővelkedni fog kreatív tartalmakban, ami az Anna és Berci zöld világát illeti. A szerkesztő-műsorvezetőnek sok terve van a műsort illetően, szeretne minél több érdekes helyszínt bejárni és azt bemutatni a nézőknek. „Minél több helyre szeretnénk ellátogatni, főleg, ha az időjárás is lehetővé teszi. Tervem, hogy kibővítjük azoknak az embereknek, azoknak a közösségeknek a körét, akiket már az előző részekben bemutattunk. Szeretnék minél több emberhez eljutni, hogy a győriek megismerjék azokat az egyéneket és csoportokat, akik valamilyen „zöld” tevékenységet folytatnak, hiszen ezeknek a témáknak az egyik legfontosabb sajátossága, hogy megismerjük egymást, tudjunk kapcsolódni, mert, ha segítünk egymásnak, akkor minden sokkal könnyebb.”

Markó-Valentyik Anna arról is beszélt, töretlen a műsor népszerűsége és azt tapasztalja, hogy nem csak a fiatal, de az idősebb generáció körében is. „Ami nagyon-nagyon meglep, hogy az idősek mennyire szeretik. Sétálok a kisfiammal az utcán és megállítanak minket, hogy „jaj, szoktuk nézni az Anna és Berci zöld világát és nagyon jó, nagyon szeretjük!”, ez pedig engem igencsak meglepett. Azt gondolom, ez azért van, mert a műsorban annyira részletesen körüljárunk, elmagyarázunk témákat, hogy így az idősebb generációnak is könnyebb megértenie, mi is valóban a gond egy-egy dologgal kapcsolatban. Itt tényleg kivesézünk mindent, hogy a legkisebbek és a legidősebbek is megértsék” – lelkendezett Anna.

A 2022-es esztendő első Anna és Berci zöld világa pénteken este 21:35-kor debütál a Győr+ Televízióban. Várunk szeretettel minden korosztályt a képernyők elé. Az adást követő napokban a Győr+ Youtube csatornájára és Kuka Berci közösségi oldalára is felkerül a műsor, így online is meg lehet majd tekinteni. 

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #Anna és Berci | #Győr+ TV | #környezetvédelem |