Zöldhulladékot a biokukába, indul a szezon a GYHG-nál

Győr+
2023.02.25. 17:38

A családi házak udvarán és előkertjében összegyűjtött falevél és a lágy szárú zöldhulladékok elhelyezhetőek a cég által biztosított és hetente üríthető barna fedeles biokukában.

Azoknál a családi házaknál, ahol ez a kapacitás kevésnek bizonyul, illetve a társasházak udvarán összegyűjtött falevél elszállíttatására a GYHG továbbra is forgalmazza bruttó 225 forint/darab áron a céglogóval ellátott, hatvanliteres barna zsákokat. Az igénybevétel feltételei a www.gyhg.hu weboldalon és a Hulladék 112 alkalmazásban olvashatóak.

A tavaszi kerti tevékenységből származó, lakossági eredetű fás szárú zöldhulladékok a jogosultság igazolását követően a közszolgáltató által működtetett hulladékudvarokban továbbra is környezetbarát módon és ingyenesen elhelyezhetőek. A hulladékudvarok pontos helye és nyitvatartása a www.gyhg.hu weboldalon érhető el.

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a tavaszi kerti tevékenységből származó lakossági eredetű fásszárú zöldhulladékok a jogosultság igazolását követően a közszolgáltató által működtetett hulladékudvarokban továbbra is környezetbarát módon és ingyenesen elhelyezhetőek – írja továbbá a társaság a honlapján.

Kapcsolódó témák: #GYHG | #környezetvédelem | #szemétszállítás |