Választás 2022

Orbán: akkora győzelmet arattunk, hogy még a Holdról is látszik!

Győr+
2022.04.03. 22:50

A miniszterelnök elmondta, mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megszolgálják a ma este kapott bizalmat.

“Hatalmas győzelmet arattunk. Akkora győzelmet arattunk, hogy még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan. Jó volt veletek harcolni” – kezdte beszédét Orbán Viktor, aki külön köszöntötte a határon túli magyarokat. “Köszönjük, hogy segítettek, mert így kaptunk egy esélyt, hogy mi is segíthessünk nekik!”

A miniszterelnök háláját fejezte ki a magyar választópolgárok felé, és azt üzente: mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megszolgálják a ma este kapott bizalmat.

Orbán Viktor köszönetet mondott a több, mint százezer önkéntesnek is, akik az elmúlt hónapokban a győzelemért dolgoztak. “Nem robotok, nem zsoldosok, hanem önkéntesek, akik szeretik a hazájukat!” – fogalmazott.

Magyarország ma esti győzelme a szív győzelme! Azért nyertünk, mert van egy közös szenvedélyünk, amit úgy hívnak: Magyarország!” – mondta a miniszterelnök, aki arról is beszélt, ez a győzelem különösen emlékezetes marad, hiszen nagy túlerővel kellett megküzdeni érte.

“Megvédtük Magyarország függetlenségét és szabadságát, megvédtük Magyarország békéjét és biztonságát, és bár még nem ismerjük az eredményeket, de remélem, hogy megvédjük a gyerekeinket és a családjainkat is” – folytatta a miniszterelnök, aki köszönetet mondott mindazoknak akik segítették őket az elmúlt időszakban. “Ne felejtsétek el, hogy a világban nem csak ellenfeleink, hanem barátaink is vannak, és ők is mindent megtettek a győzelmünkért. Jó szívvel gondolunk az amerikai barátainkra, a lengyelekre, az olaszokra, a spanyolokra, a szerbekre, a szlovákokra és az osztrákokra is, akik velünk voltak és segítettek bennünket az elmúlt hónapokban. Ez az ő győzelmük is.”

“Az egész világ láthatta, hogy a Magyarok szeretik a hazájukat, számunkra mindig Magyarország lesz az első!” – zárta beszédét Orbán Viktor.

Kapcsolódó témák: #választás2022 |