Hirdetés

Keressük a Győr+ Rádió kedvenc tortáját

Grafika: Győr+
HAK
2021.03.11. 18:20

Ha húsvét, akkor sonka, torma, meg tojás, na meg finom házi sütésű torta, ugye?! Olyan, amit csak otthon lehet, amibe még a szívét is belekeveri a készítője. Lehet, hogy küllemre nem a legtökéletesebb, de otthoni és valódi! Te is ilyet sütsz? Akkor mutasd meg nekünk, s nyerj!

Hirdetés

A húsvét a keresztények legnagyobb ünnepe, Krisztus feltámadására emlékezünk. Emellett persze a tavasz köszöntését is jelentheti sokaknak, amikor az asztalra már friss zöldség, gyönyörű színpompás virágok és frissen főtt sonka és tojás kerül. Na meg az elmaradhatatlan torta! A Győr+ Rádió stábja nagyon kíváncsi rá, Nektek milyen lesz otthon a húsvéti torta, úgyhogy hajrá mindenkinek, irány a konyha!

Kikötésünk, hogy ebben a játékban nem vehetnék részt profi cukrászok. Mi most tényleg az amatőrök tehetségét szeretnénk felmérni! Akik kedvet éreznek magukban a cukrászkodáshoz, azokat arra kérjük, hogy küldjék el nekünk március 24-ig a torta@gyorplusz.hu e-mail címre annak a tortának a fotóját, amelyet a saját konyhátokban, a saját ötleteitek alapján készítettetek. A mailben írjátok bele a torta készítőjének a nevét, és az e-mail címét is!

Fontos, hogy a torta bármilyen ízű, formájú lehet, a követelmény mindössze az, hogy saját készítésű és húsvéti témájú legyen. Lényeges, hogy a játékban minden nevező kizárólag 1 alkalommal vehet részt! Aki több fotót küld be, azt sajnos ki kell zárnunk a továbbiakból.

A beérkezett fotókra a Győr+ Rádió Facebook-oldalán lehet szavazni a „tetszik gomb” megnyomásával. A szavazás március 25-én 10 órától március 30-án 12 óráig tart. Első helyezett a legtöbb lájkot kapó fotó beküldője lesz, s így tovább, egészen a bronzéremig. Az első három helyezett nevét még aznap, 13 órakor a gyorplusz.hu-n és a Győr+ Rádió Facebook oldalán is közzétesszük, természetesen a három fotóval együtt.

Érdemes velünk játszani, ugyanis igencsak különleges nyereményeket kínálunk egy kis konyhai ügyeskedésért cserében, s a tortáknak a család és a barátok is egészen biztosan örülni fognak, hiszen nekünk csak a képek jutnak!

Az első helyezett egy kékfestőkötényt, a „Győr 750 születésnapi tortája” verseny nyertes tortáját és egy cukrász tanfolyammal egybekötött cukrászüzem látogatást nyer a Pálffy Cukrászattól. A második és a harmadik helyezett pedig egyaránt egy-egy kékfestőkötény boldog gazdája lehet majd, na meg a dicsőségé, hogy a ennyi embernek tetszett a húsvéti alkotása.

A játék részletes szabályzatát IDE kattintva találjátok!

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió |
Hirdetés