Hirdetés
Tokióból jelentjük

Balla Virág: jó állapotban vagyok

Fotó: MTI/Kovács Tamás
Nagy Roland
2021.08.05. 07:32

Balla Virág és Takács Kincső győri kenusok az egyest tulajdonképpen mindketten bemelegítésnek szánták a fő számukra. Szép eredmény mindkettőjüktől, Virággal tudtam beszélgetni.

Hirdetés

„Nagyon elégedett vagyok, mert végre egy jó rajtot jöttem”– kezdte Balla Virág mosolyogva. „Úgy vagyok vele, hogy ebben a számban most ennél jobbat nem tudtam volna kihozni magamból. Az első 200 méter előtt nagyon izgultam, de erre a futamra már nyugodtan álltam oda. Jó állapotban vagyok, kiváló erőben, a pálya nagyon jobbos szeles, ami párosban kedvezhet nekünk, mert Kincső jobb oldalon kormányoz.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ebben a forróságban nagyon oda kell figyelni, hogy mikor megy vízre az ember, mert tegnap is azt éreztem, szétrobban a fejem ebben. Van már tapasztalatunk. Remelem pénteken az előfutamból egyből be tudunk jutni a középfutamba. A döntő napján pedig bízom benne, hogy két jó pályát megyünk majd, közel azonos idővel, meglátjuk, mire lesz elég. Én dobogóra várom magunkat, de sűrű a mezőny, remelem nem izguljuk el és azt hozzuk, amit valójában tudunk. – mondta Balla Virág.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat