Startol a Tanzán Kaland, utazzunk együtt Afrikába!

P. Csapucha Adrienn Fotó: Magyar Vöröskereszt
2024.01.27. 13:59

Egy éves előkészítő munka után, szeretettel, adománnyal és kíváncsisággal felvértezve indul a Magyar Vöröskereszt vármegyei csapatának öt önkéntese Tanzániába. Rengeteg kaland vár a kis delegációra, akikkel képzeletben mi is elutazhatunk, hiszen a Győr+ Média felületein folyamatosan tudósítunk majd az izgalmas, olykor szomorú, máskor szívszorító, vagy éppen megható eseményekről.

Ahogy arról az elmúlt napokban már többször beszámoltunk január 28-tól február 14-ig tart a különleges, tapasztalatszerzés szempontjából is jelentős, kihívásokkal teli utazás.

A misszió nem új keletű, de ez a mostani mégis más lesz mint a többi.

A több mint két hétig tartó Tanzán Kaland során, a diplomáciai programok után, például kórházba, de menekültekhez is ellátogatnak az önkéntesek, és közben ott segítenek ahol csak tudnak, rengeteg meglepetéssel készülnek.

A gép hamarosan indul, mi pedig ha virtuálisan is, de a csapattal tarthatunk, videók, képek és cikkek segítségével követhetjük nyomon az izgalmas pillanatokat. Kun Szilvia, a vármegyei vöröskereszt vezetője korábban úgy fogalmazott: „Az egészség és a biztonság a legfontosabb ami velünk kell, hogy legyen az úton!” Mi is ezt kívánjuk, és azt, hogy minél többen tartsanak velünk a következő időszakban, és kövessék nyomon a példaértékű Tanzán Kalandot!