Új dallal vágott neki a nyárnak a Beatrice

HAK Fotó: Beatrice
2024.06.13. 07:40

Vadonatúj szerzeménnyel vágott neki a nyárnak a Nagy Feró nevével fémjelzett Beatrice. A „Csak a rock and roll” című dal szerzője Csillag Endre „Csuka” a Zártosztály zenekarból, s a klip is meglehetősen ütősre sikerült.

Feró és Csillag Endre „Csuka” régóta barátok, ám eddig még nem dolgoztak közösen. A ”Csak a rock and roll” tehát az első közös dal, amelynek a zenéjét Csuka szerezte, míg a szövegét Feró írta.

A Beatrice a tavaly decemberi MVM Dome-os születésnapi nagykoncertje után az idei esztendőt egy vaskos meglepetéssel indította, Nagy Hunor és Kékkői Zalán is távozott a csapatból, időközben a dobok mögé Szpuszenik Richárd, a gitáros pozícióba Vigyinszki Máté érkezett. A most bemutatott „Csak a rock and roll” az első előfutára egy új ‘Ricse albumnak, hiszen a tervek szerint 2024 őszén – közel 15 év után – új stúdiólemezzel is jelentkeznek majd Feróék.

A dal és a klip sikerét mutatja, hogy 5 nappal a bemutatása után a YouTubon már 13 ezer feletti kattintásnál tart. Hiába, a Beatrice kortalan, és örök kedvence sokaknak! Tény, meglehetősen pörgősre, dögösre sikerült a nóta, a nyári fesztiválszezonhoz, szabadtéri sütőgetéshez teljesen tökéletes! Hallgassátok és nézzétek meg nálunk!

Kapcsolódó témák: #Beatrice | #szórakozás | #zene |