Hírességek

Titokban ment férjhez Gwen Stefani

Illusztráció: Freepik
Ihász Nóra
2021.07.19. 19:49

Ahogy ismét felpörgött az esküvőszezon, úgy a sztáresküvők hírei is egyre nagyobb szárnyra kapnak. Sok híres szerelmespár választja a titkos menyegzőt, hogy a nagyvilág zajától mentesen köthessék egybe életüket. Így tett Gwen Stefani és Blake Shelton is, akik mindketten énekhangjukról ismertek.

Hirdetés

Minden ott kezdődött, amikor hat évvel ezelőtt a The Voice című tehetségkutatóban mentorkodtak. Éppen mindketten váláson mentek keresztül, amikor egymásba habarodtak. Blake Shelton tavaly kérte meg Gwen Stefani kezét, s közösen úgy döntöttek, lesifotósoktól mentes lakodalomra vágynak.

A No Doubt énekesnője korábban Gavin Rossdale zenész felesége volt, ám kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját, és 13 évnyi házasság után bejelentették, hogy külön folytatják. Blake Shelton exfelesége szintén zenei pályán mozog: Miranda Lambert négy éven át volt a hitvese.

A július 3-i esküvő bár titokban zajlott, azóta több romantikus fénykép is napvilágot látott, maga Gwen Stefani is nyíltan posztolt róla Instagram-oldalán. A bejegyzés szövegében úgy fogalmazott: az álmok igenis valóra válnak. Emellett köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett abban, hogy tökéletes legyen a nagy napjuk.

A ceremóniát az Oklahoma állambeli Tishomingo-ban, Blake Shelton farmján rendezték meg, a szűk család és barátok jelenlétében. A párt Carson Daly amerikai televíziós személyiség adta össze. A lakodalom a country és a rock jegyében telt, ami az esküvő mindenegyes eleméről visszaköszönt, tükrözve mindkettejük stílusát, (zenei) életérzését.

Gwen Stefani egy egyedi készítésű, liliomfehér, mély dekoltázzsal ellátott, tüllszoknyás menyasszonyi ruhát viselt, amihez fehér csizmát húzott, és az i-re arany ékszerekkel tette fel a pontot. Ami a sminkjét illeti, vörös rúzst és sötét szemceruzát választott, ikonikus, szinte védjegyének számító megjelenéséhez hűen.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #esküvő |