Hirdetés
Horoszkóp

Mit javasolnak a csillagok?

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2021.06.21. 08:20

Fontos felismerésekre juthatnak a Bakok ezen a héten, a Rákoknak eljött a lazítás ideje.

Hirdetés

KOS
A héten családjuk kerül előtérbe, végre kicsit több időt tudnak egymással tölteni. Beszéljék meg, ki mit szeretne csinálni, milyen programokra vágynak, és egyeztessék ezeket. Változatos hét elé néznek így, tartsák szem előtt a vidámságot, a jó hangulatot. Az együttlét legyen a fontos.


BIKA
Ha bármilyen ingatlannal, a lakásukkal kapcsolatban felmerül a változtatás lehetősége, gondolják át jól. Ez az időszak alkalmas minderre, nem kell elkapkodniuk semmit. Beszéljék meg párjukkal, családjukkal is, ki mit is szeretne. Jó anyagi lehetőségeik lennének. Figyeljenek gyomrukra.

Hirdetés


IKREK
A makacsság nem segít problémáik megoldásában, most nem tudnak hirtelen mindent elrendezni, elintézni, ahogyan szoktak. Álljanak meg egy kicsit, lépjenek egy lépést hátrébb, így rögtön rálátnak, hol van a probléma forrása. Munkahelyükön akadályokba ütköznek, de ne idegeskedjenek.


RÁK
Itt az ideje, hogy lazítsanak egy kicsit, pihenjék ki az elmúlt időszak fáradalmait. Ne kezdjenek most semmi újba, előbb gondolják végig, mit is szeretnének igazán. Lazítsanak, szervezzenek olyan programokat, amik a kultúráról, szépségről, a természetről szólnak. Fontos szünetet tartaniuk.


OROSZLÁN
Érzelmeik mintha hullámvasúton ülnének a héten, saját magukon sem igazodnak ki mindig. El is fáradnak, ha hagyják ösztöneiket ennyire a felszínre törni. Gondolják végig, muszáj ennyire felidegesíteni magukat mindenen, vagy teljesen lényegtelen ügyeken aggódnak!


SZŰZ
Jobb, ha a héten családjukra hallgatnak, nem akarnak önöknek rosszat. Makacsságuk miatt most számos olyan baráttal, munkatárssal is összeveszhetnek, akik nem is tehetnek igazán semmiről. Elemezzék ki helyzetüket először, csak aztán tegyenek bármit is. Vigyázzanak idegeikre.


MÉRLEG
Anyagi helyzetük miatt aggódhatnak a héten, próbáljanak mindent megfontolni, átgondolni. Így rájönnek a legjobb megoldásra. Családjuk kicsit pesszimista most, inkább szakemberhez forduljanak tanácsért. Ne felejtsenek el pihenni a hétvégén, szükség van rá.


SKORPIÓ
Párkapcsolatuk kerül a héten előtérbe, még mindig nem tudtak egyet s mást megbeszélni egymással. Jobb lenne minél előbb lezárni ezeket, vitáik csak rombolják kapcsolatukat. Anyagi helyzetük javulóban van, ez a probléma megoldódni látszik. Foglalkozzanak kicsit most otthonukkal is.


NYILAS
Ne hozzanak fontosabb döntéseket a héten, nem alkalmas erre az időszak, még nem rakták össze magukban az információkat. Beszélgessenek el munkatársaikkal, párjukkal, gondolkozzanak el mindezen. Ne feledkezzenek el a pihenésről sem, vonuljanak el egy kicsit, gyűjtsenek erőt.


BAK
Fontos felismeréseik lehetnek a héten, csak figyelniük kell az eseményeket maguk körül. Így kiderül az is, ki igazán barát, és ki nem. Ne hagyják anyagilag becsapni magukat, bárki bármit is mond vagy javasol, egyedül döntsenek e kérdésben. Családjuk hiányolja önöket, nem véletlen.


VÍZÖNTŐ
Ismerjék fel a helyzeteket, nagyon könnyen kísértésbe esnének, ha hagynák magukat. Tartsák szem előtt céljaikat, döntsenek felelősségteljesen. Emiatt persze megsértődnek páran, ezzel nem tudnak mit tenni. Figyeljenek étkezésükre, gyomruk most kissé érzékeny lehet, kíméljék.


HALAK
Ne kapkodjanak a héten, semmi hirtelen döntést ne hozzanak, előbb nyugodjanak meg. Ugyancsak kibillenhetnek egyensúlyukból, ha magukra veszik az önök körül zajló eseményeket. Lépjenek hátrébb, lássanak rá, ki milyen esemény elindítója. Így tudni fogják, hogyan döntsenek jól.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat