Mégsem jön hazánkba Ozzy Osbourne

Győr+ Depositphotos.com
2023.02.02. 17:05

Ozzy eredetileg 2019-re tervezte Európa-turnéját, amelyet azóta többször is el kellett halasztania, és most bejelentette, hogy az idei koncertek is elmaradnak, köztük a budapesti fellépés is – írja a rockbook.hu.

„Ez az egyik legnehezebb hír, amit valaha meg kellett osztanom a hűséges rajongóimmal. Mint tudjátok, négy évvel ezelőtt volt egy komoly balesetem, amelyben megsérült a gerincem, azóta pedig csak egy cél lebegett a szemem előtt: az, hogy végre visszatérhessek a színpadra. A hangom rendben van, de sajnos fizikailag még három műtét, több őssejtkezelés, rengeteg fizikoterápia és mindenféle ultramodern beavatkozás után is gyenge vagyok. 

Igazán megtisztelő, hogy ilyen régóta őrzitek a jegyeteket, de alapos mérlegelés után be kellett látnom, hogy nem tudnám megtartani a tervezett európai és brit turnémat, mert egyszerűen nem bírnám az utazást. Higgyétek el, mindennél jobban felb***, hogy csalódást kell okoznom a rajongóimnak! Sosem gondoltam volna, hogy így ér majd véget a turnés karrierem, de a csapatom már keresi a megoldást, hogy hogyan koncertezhetnék anélkül, hogy városról városra, vagy éppen országról országra kelljen utaznom.

Köszönöm a családomnak, a zenekaromnak, a stábomnak, régi barátaimnak, a Judas Priest-nek és persze a csodálatos rajongóimnak a végtelen elkötelezettséget, hűséget és támogatást, amely lehetővé tette, hogy olyan életem lehessen, amilyenről álmodni sem mertem! Mindenkit ölelek…” – osztotta meg Ozzy hivatalos közösségi oldalán a rossz hír a közönségével.

Forrás: rockbook.hu
Fotó: Depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #kikapcsolódás | #szórakozás | #zene |