Hirdetés
Horoszkóp

Ezt jósolják a hétre a csillagok

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2021.06.28. 11:08

A rákok párkapcsolata szépen alakul.

Hirdetés
KOS

Nagyon aktív hét vár Önökre, érdemes tervet készíteniük, mielőtt fejest ugranának a feladatok sűrűjébe. Sok olyan helyzet adódhat, amikor józanságukra, türelmükre lesz szükségük, hogy elkerüljék a veszekedéseket. Lényeges előrelépéseket tehetnek munkájukban, párjuk támogatja mindezt.

BIKA

A féltékenység most nem segít Önöknek, de az sem, ha meghallják azokat a pletykákat, amiket Önökről terjesztenek. Legyen önbizalmuk, mérjék fel saját értékeiket, ezzel mindkettő érzésen felül tudnak kerekedni. Inkább teremtsék be életükbe az értékes kapcsolatokat, helyzeteket.

Hirdetés
IKREK

Tökéletesen fel tudják mérni, mely helyzetből tudnak erényt kovácsolni maguknak. Ne kapkodjanak, ne vitázzanak, a bölcsesség az, ami most előrelépést tud hozni Önöknek. Kapcsolataik lassan átalakulni látszanak, csak azok maradnak Önök mellett, akik tényleg szeretik Önöket.

RÁK

Párkapcsolatuk most nagyon szépen alakul, érzelmeik elmélyülnek ebben az időszakban. Adják át magukat ennek a folyamatnak, értékeljék minden fázisát. Ne sürgessék az időt, nem fog gyorsabban haladni. Munkájukban most elismerésekre számíthatnak, új lehetőségek nyílnak meg.

OROSZLÁN

Adjanak időt önmaguknak, gondolják át, hogyan tovább. Most igazán nem kell elsietniük a döntéseiket, van idejük mindenre. Kapcsolataiknak is jót tesz mindez, olyanokkal is tudnak most találkozni, akikkel halogatták a beszélgetéseket. Gyűjtsenek erőt a továbbiakra, lazítsanak.

SZŰZ

Hirtelen olyan megoldások születnek a héten, amire egyáltalán nem is számítottak. Vagy régi ismerős, vagy egy semmiből felbukkanó segítő egy csapásra megoldja azokat a helyzeteket, amiken hosszú ideje csak rágódtak. Ismerjék fel ezeket a segítőket, fogadják el a sorstól.

MÉRLEG

Egy régóta érlelődő gondolat ölt a héten tényleges formát életükben, olyan dolgokat tudnak megvalósítani, amit eddig még nem. Ne féljenek ettől, gondolják át pontról pontra a lépéseket. Fogadják el a segítséget is, párjuk támogatja Önöket. Csak beszéljenek meg vele mindent.

SKORPIÓ

Párkapcsolati kérdéseiket nem árt végre rendezniük, csak az erejük és idejük fogy, minél tovább húzzák a döntést, annál inkább belekeverednek érzéseikbe, gondolati labirintusaikba. Családjuk érzékeli érzelmi labilitásukat, megragadják az alkalmat, elmondják véleményüket, intelmeiket.

NYILAS

Viszonylagos nyugalomban telik el ez a hét az Önök számára, így minden elmaradt feladatot, ügyet el tudnak intézni most. Használják ki idejüket, találkozzanak rég nem látott ismerősökkel, barátokkal. Párjuk is örül ennek az ajándék időnek, tervezzenek laza vidám programokat.

BAK

Szépen lépésről lépésre meg tudják valósítani a héten vágyaikat, terveiket, nem is kell kapkodniuk, az idő adja magát. Próbáljanak párjukkal több időt eltölteni, keressenek akár vidám programokat, akár a természethez kapcsolódó időtöltést. Önöknek is jót fog tenni mindez, lazítsanak.

VÍZÖNTŐ

Családjuk nyomásának engedve telik el ez a hét, bármennyire nem szeretik, hogy beleszólnak életükbe. Próbáljanak türelmesek és nyugodtak maradni, most nem használ, ha kapkodnak. Párjuk is csitítja Önöket. A hét vége felé már lazul ez a nyomás, barátaik kerülnek előtérbe.

HALAK

Családjukban szüksége van valakinek az Önök segítségére, szinte kérés nélkül megérzik ezt. Együtt megtalálják a megoldásokat, és ez meg is nyugtatja Önöket. Legyenek kreatívak, ne legyenek önmagukkal szemben sem előítéleteik. Párjuk is hisz Önökben maximálisan.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat