Hirdetés
Horoszkóp

Horoszkóp

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2021.04.19. 06:22

Itt az ideje, hogy az Oroszlánok rendet tegyenek az életükben.

Hirdetés
KOS

Kapcsolataik kerülnek előtérbe a héten, nagyon figyeljenek minden találkozásra. Gondolják végig, mit tanulhatnak a beszélgetésekből, mit súgnak ezek az emberek, előbbre viszik életüket. Párkapcsolatukban se a problémákat keressék, inkább a megoldásokat, ne a hibák legyenek figyelmük középpontjában.

BIKA

Kicsit álljanak meg és gondolják végig a hogyan tovább kérdését. Sok összefüggésre jöhetnek így rá, ami hosszú távon befolyásolhatja életüket. Ne kapkodjanak, inkább készítsenek terveikről listát. Érdemes azt is kiszűrniük, mik a felesleges dolgok az életükben. Ez egy kicsit magányos feladat, de megéri.

Hirdetés
IKREK

Egyre türelmetlenebbek most, pedig még messze van az eredmény. Nem szeretik a sziszifuszi dolgokat, de most nem tudnak máshogy előre haladni. Párjukkal is idegesebbek lehetnek a kelleténél, gondolják át, mielőtt szólnának. Könnyen nagy veszekedés közepén találják magukat, ha nem így cselekszenek.

RÁK

Minden érzelmük ellenére stabilabb most helyzetük, mint eddig. Kicsit álljanak meg, gondolják végig, mi mindent értek el eddig, és mit kell még céljaikért megtenniük. Így meg tudnak végre nyugodni, semmiképp ne hergeljék fel magukat. Hallgassanak párjukra, aki kissé türelmetlen, de jót akar.

OROSZLÁN

Most az önök feladata is a rendszerezés. Nem mindig szeretik ezt, de vegyék rá magukat, hogy rendet tegyenek munkájukban, céljaikban, pénzügyeikben, hivatalos ügyeikben. Ezek mind olyan feladatok, amik kissé idegessé teszik önöket, ahol kell, kérjenek segítséget éppen ezért. Legyenek körültekintőek.

SZŰZ

Nagyon kedvez önöknek ez az időszak, végre testhezálló feladatokat kell elvégezniük. Ez persze sikerélményt hoz életükbe, ami tovább inspirálja önöket. Sokan adnak most a szavukra, próbálják a dolgok pozitív oldalát kihangsúlyozni. Legyenek inspirálóak.

MÉRLEG

Még mindig párkapcsolatuk és pénzügyeik állnak figyelmük középpontjában, de kissé könnyebb most a helyzetük. Olyan megoldást találnak, ami eddig fel sem merült önökben. Használják ki az adódó lehetőségeiket, fontos találkozásokban lehet most részük. Gyűjtsék össze a hasznos információkat, így döntsenek.

SKORPIÓ

Nem ártana most önöknek sem, ha megállnának és átgondolnák pillanatnyi helyzetüket. Nincs semmi konkrét probléma, de a lelkükben van némi nyugtalanság. Próbálják kideríteni, ez mitől is lehet, hamar rájönnek, min kell változtatniuk még. Párjukkal legyenek türelmesek, beszélgessenek sokat.

NYILAS

Munkájuk most önöket is a lassításra sarkallja, álljanak meg egy kicsit, gondolják át lépésről lépésre, mit is kellene tenniük. Szerencsére párjuk támogatja önöket, szeretetteli légkört biztosít a gondolkodáshoz, tervezéshez. Figyeljenek egészségükre, a finomított, tartósított élelmiszerek nem tesznek jót.

BAK

Stabilabbnak érzik helyzetüket, mint eddig, és ez megnyugvással tölti el önöket. Így végre át tudják gondolni nyugodtan, mit is kellene a továbbiakban tenniük. Foglalkozzanak lelkükkel is, ami nyomasztotta eddig önöket, meg tudják oldani. Ez párkapcsolatukra is pozitívan hat, több időt tudnak együtt tölteni.

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatuk áll most a középpontban, nem ártana többet beszélgetniük, de nem veszekedniük. Kicsit vonuljanak el, ne engedjék, hogy a körülmények negatívan befolyásolják önöket. Tegyék rendbe pénzügyeiket is, próbálják kicsit összerendezni kiadásaikat most. Ebben párjuk jó tanácsadó.

HALAK

Legyenek most nagyon megfontoltak, ne mondjanak azonnal minden felkérésre és lehetőségre választ. Gondolják át, milyen lehetőségeik vannak, csak azután döntsenek. Ez nem fog mindenkinek tetszeni, de most az önök érdekei és élete a legfontosabb. Hosszú távra gondoljanak, ne csak a pillanatra.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat