Hirdetés
Horoszkóp

Horoszkóp

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2021.03.08. 06:53

Fontos emberekkel ismerkedhetnek meg a Mérlegek a héten.

Hirdetés
KOS

Sok igazságra rájöhetnek a héten, ha jól figyelnek. Meglepődnek egy-egy felismerésen, és ez kissé fel is borítja lelküket. Inkább örüljenek, hogy minden kiderült, ennek tükrében tudnak tervezni. Vonuljanak el egy kicsit gondolkozni, párjuk megérti majd viselkedésüket. Ne vitázzanak vele.

BIKA

Szépen lassan halad minden előre a maga útján, önöknek most nem is kell mást tenni, mint következetesen cselekedni. Ha nem ezt teszik, bonyodalmakba ütközhetnek, ami most egyáltalán nem hiányzik életükből. Tartsanak még ki, ne adják fel a céljuk előtt. Foglalkozzanak most lelkükkel is.

Hirdetés
IKREK

Ne legyenek jóhiszeműek a héten, ne adjanak ki magukról több információt, mint amennyi éppen szükséges. Így is rájönnek, ki akar visszaélni jóindulatukkal. Vezessék le feszültségeiket, ne magukban forrongjanak csak. Ha tanulni szeretnének, most kedvező rá az időszak.

RÁK

A hét elején vonuljanak el egy kicsit, gondolják végig nyugodtan terveiket apró lépésenként. Így biztos egy szempont sem marad ki, nem kell a későbbiekben idegeskedniük emiatt. Ne engedjék, hogy mások véleménye felkavarja önöket, erősítsék meg önbizalmukat. Van erejük hozzá.

OROSZLÁN

Már látják a fényt az alagút végén, látják, hogy tudnak ebből a nehéz helyzetből sikeresen kijönni. Nem biztos, hogy ezt mindenkivel közölniük kellene, szépen nyugodtan oldják meg a problémát. Így is kiderül, ki áll önök mellett, és ki az, aki kárörvendő és irigykedik.

SZŰZ

Most minden úgy halad életükben, ahogyan azt eltervezték, így nem kell különösebben idegeskedniük. Tudnak magukkal is foglalkozni, magánéletükkel, amit eddig elszalasztottak, próbálják bepótolni. Ennek párjuk, barátaik is örülnek. Ne feledkezzenek meg szüleikről sem.

MÉRLEG

Kapcsolataik kerülnek előtérbe a héten, most önöknek fontos emberekkel ismerkedhetnek meg. Legyen önbizalmuk, képviseljék bátran nézeteiket. Megérzéseik is kitűnően működnek, hallgassanak azokra döntéseik előtt. Próbáljanak a feladatok közepette pihenni, menjenek sétálni párjukkal.

SKORPIÓ

Nagyon kedvező időszak ez, szépen nyugodtan át tudják gondolni, hogy eddig mi történt, s eztán mit is szeretnének. Kicsit álljanak meg, összegezzenek, megéri a ráfordított idő. Párjukkal sem árt kicsit beszélgetni, olyan mélységekbe mehetnek, mint ritkán kapcsolatuk során.

NYILAS

Könnyen falakba ütközhetnek a héten munkájukkal kapcsolatban. Próbáljanak nem kétségbeesni, adjanak egy kis gondolkozási időt maguknak. Lehet, hogy új célokat is kellene keresniük, ami kellőképpen motiválja önöket. Figyeljenek egészségükre, étkezésük legyen rendszeresebb.

BAK

Most van idejük összegezni a sok eseményt, ami az elmúlt időszakban történt. Vonják le a tanulságokat, és csak a fontos célokat őrizzék meg, ne morzsolódjon el erejük, energiáik. A felesleges ügyeket iktassák ki életükből. Vigyázzanak lelkük harmóniájára, tegyenek meg mindent.

VÍZÖNTŐ

Kissé unalmasnak tűnhet ez a hét az önök számára, minden halad a maga útján. Használják ki a lehetőséget és törődjenek magánéletükkel többet, most bepótolhatnak fontos beszélgetéseket, találkozásokat. Ha nincs párjuk, a szerelem is beköszönthet életükbe a héten.

HALAK

A héten nagy harmóniát élhetnek át, ha adnak kellő időt önmaguknak, kapcsolatuknak, a pihentető lazítós pillanatoknak. Ne szalasszák el, sokat töltődhetnek ezekből a percekből. Megérdemlik, gondoljanak erre. Életüket most a legpozitívabb irányba tudják így terelni, tegyenek meg mindent.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat