Hirdetés

Gyerekszáj sorozatot indított a pedagógus

Illusztráció: Freepik
JKA
2021.12.09. 17:33

A kisgyerekek spontán mondásai, a gyerekszáj történetek ellenállhatatlanul mosolyra fakasztják a felnőtteket. A gyakorló óvónők közül bizonyára sokan fejből tudnak jó párat. Fodor Virág győri neveléskutató, óvodapedagógus sorozatot készített belőlük, s a levelezőlistájára feliratkozóknak minden reggel ingyen elküld egyet vidám napindítónak.

Hirdetés

„Tíz éve foglalkozom gyerekekkel, sokáig dolgoztam óvó néniként és azóta gyűjtöm ezeket a kis történeteket.” – mondta a Győr+ megkeresésére Virág.

„Arra gondoltam, milyen jó lenne ebben a nehézségekkel terhelt időszakban segíteni az embereknek vidámabbá lenni, reggelente mosolyt csalni az arcukra. Tudom magamról, ha jól indul a reggel, akkor az egész napom pörgősebb, derűsebb lesz. Ezért kezdtem bele ebbe az email sorozatba.

Hirdetés

Aki feliratkozik rá, minden nap 7 órakor kap egy új üzenetet. Mi nagyon szeretjük a párommal ezeket a mondásokat, van amin hetekig tudunk kacagni.”

Melyik az Ön kedvence?

„Nagyon sok kedvenc van, de az én egyik legkedvesebb történetem a következő: A nagycsoportosaim már jártak logopédiára. Lelkesen tanulták és gyakorolták, amit kellett és próbálták alkalmazni. A kiscsoportosokat is próbálták okítani. Ekkor történt, hogy az öt éves a három éves húgát kijavította: „ez nem lépa, hanem jééé-paaa.”

Aki szeretné mosollyal indítani a napját, ITT jelentkezhet.

Kapcsolódó témák: #gyerekek | #óvoda | #történetek |
likeold
a fb oldalunkat