Hirdetés
Győr+
2019.01.08. 17:30

Bezár Párizs egyetlen nudista étterme

Érdeklődés hiányában bezár Párizs egyetlen nudista étterme, az O'Naturel.

Hirdetés

A vendéglő február 16-tól végleg beszünteti működését, mert nincs elég látogatottsága – közölték az üzemeltetők az étterem honlapján. A nudista étkezés rajongóit 2017 novembere óta várta az étterem Párizs keleti részén. A vendégeknek le kellett vetkőzniük a ruhatárban, majd anyaszült meztelenül helyet foglalhattak a 20 asztal valamelyikénél, ahol 39-49 euróért fogyaszthattak el egy menüt.

A párizsi naturisták egyesületének elnökhelyettesét, aki törzsvendég volt az O’Naturelben, nem lepte meg a bezárás híre. Cédric Amato szerint nem is volt reális elvárás, hogy egy ilyen étteremnek egész éven át legyen elegendő vendége, nudista vacsorákat alkalmanként lenne érdemes rendezni, úgy, ahogy például a Palais de Tokyo múzeum tavaly májusban egy alkalomra megnyitotta kapuit a meztelenség kedvelőinek, vagy ahogy a Vincennes park egy részét nyitották meg a nudisták előtt 2017 nyarán a legmelegebb napokban.

Hirdetés

Az aktivista szerint az sem volt túl szerencsés, hogy az éttermet egy lakónegyedben nyitották, és nem volt terasza sem, ahova szép időben ki lehetett volna ülni.

MTI
fotó: thefork.be

likeold
a fb oldalunkat