Hirdetés
Horoszkóp

A Mérlegek figyeljenek jobban az egészségükre

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2021.05.03. 18:45

Szakács Anna asztrólógus a 18. hétre is kiolvasta, mire számíthatunk a csillagok szerint.

Hirdetés
KOS

Bátran hallgassanak megérzéseikre a héten, lelkük nem hazudik. Próbáljanak nyugodtak maradni, a váratlan események nem biztos, hogy pozitívan hatnak önökre, a lényeg, hogyan reagálnak ezekre a történésekre. Munkájukban most mindez előnyükre válik. Párjuk sem a legnyugodtabb, derítsék ki, mi is a baj.

BIKA

Rendezzék párjukkal minél előbb a félreértéseket, különben komolyabb vitákra, veszekedésekre számíthatnak. Most lépésről lépésre tudnak előre haladni, ne siessenek el semmilyen döntést. Munkahelyi változásokra is számíthatnak, ami később előnyükre válik. Ne idegeskedjenek annyit, csak rontanak helyzetükön.

Hirdetés
IKREK

Munkájuk lesz a héten előtérben, nagyon figyeljenek mindenre. Ne bonyolódjanak olyan helyzetekbe, ahol csak a rövidebbet húzhatják. Nézzenek új munka után, ha annyira rosszul érzik itt magukat. Barátaikkal beszélgessenek minderről, adják ki magukból a feszültségeiket. Párjukkal töltsenek több időt.

RÁK

A héten olyan ügyeket is el tudnak rendezni, ami eddig szinte kilátástalannak tűnt. Minden felgyorsul, de ez nem zavarja önöket. Végre elindulnak a pozitív folyamatok. Párkapcsolatuk nagyon jól alakul, olyan dolgokat is meg tudnak beszélni egymással, ami eddig konfliktusforrás volt.

OROSZLÁN

Minden, ami a munkáról szól, vagy hivatalos ügy, nagyon hamar elrendeződik. Figyeljenek ismeretségeikre most, a későbbiekben nagy jelentősége lesz ezeknek. Bízzanak magukban, megtalálják problémáikra a helyes megoldást, most még segítséget sem kell kérniük másoktól.

SZŰZ

Ahogy csak lehet, egyszerűsítsék le most a helyzeteket, ne bonyolódjanak felesleges félreértésekbe. Rangsoroljanak munkájukban is, különben minden összeborul, és ezzel nem tudnák a későbbiekben irányítani az eseményeket. Ne higgyenek el mindenkinek mindent, ne legyenek annyira jóhiszeműek.

MÉRLEG

Párkapcsolatuk áll a héten a középpontban, rendezzenek minden olyan kérdést, ami csak problémát okozna önök között. Ez sajnos sok energiájukba fog kerülni, vigyázzanak magukra idegileg, lelkileg is. Fordítsanak több figyelmet egészségükre. Ne hanyagoljanak el most semmit, minden jelre figyeljenek.

SKORPIÓ

Felesleges most bármit is túlbonyolítaniuk, várják ki az események végét. Csak tegyék, amit feltétlenül szükséges, de ne avatkozzanak jobban a dolgokba. Foglalkozzanak inkább magánéletükkel, pótolják be az elmaradt feladataikat. Párjukkal is beszéljék meg mindazt, amit eddig nem tudtak.

NYILAS

Még nem biztos, hogy el tudják dönteni, mit is szeretnének, még nem világos minden az önök számára. Gyűjtsenek információt, nem kell egyáltalán sietniük. Ne vigyenek haza feleslegesen munkát, párjuk nem nagyon örülne ennek. Időbeosztásukat gondolják át még egyszer alaposabban.

BAK

Ragaszkodjanak munkájukban eredeti elképzeléseikhez, ne térjenek el tőle, csak megbánnák a későbbiek során. Ne hagyják magukat befolyásolni, ezt többen is megpróbálják. Ha lehetséges, pihenjenek a héten minél többet, a sok feladat sok energiát vesz ki önökből. Hétvégén töltődjenek, töltsenek párjukkal több időt.

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatuk most pár nehézséggel terhelt, a visszatérő problémák kissé fárasztják már önöket. Próbáljanak beszélni kedvesükkel, de válasszák meg jól a kedvező pillanatot. Nem lesz könnyű, szükség van a türelmükre is. Munkájuk annál pörgősebb, most egyáltalán nem unatkoznak.

HALAK

Próbálják nem felidegesíteni magukat a héten munkatársaik miatt, nem lesz könnyű, sokan értetlenül állnak a problémák előtt. Éppen ezért ne vállaljanak mindent magukra, nem lenne benne köszönet, ha mindent maguk oldanának meg. Így jut elegendő idejük családjukra is, úgyis hiányolták már önöket.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat