A magyar zenekar új lemezét Elvis Presley is szívesen hallgatná  

Győr+ Ed Philips and the Memphis Patrol
2023.01.31. 11:16

Még a Király 88. születésnapján jelent meg a hazai rock and roll/rock-a-billy egyik legjobb koncertzenekarának, az Ed Philips and the Memphis Patrolnak a harmadik feldolgozáslemeze.

Ha Elvis Presley köztünk lenne, vélhetően szívesen hallgatná a magyar srácok legújabb korongját, amely meglehetősen izgalmasra és változatosra sikerült. Tizenhét felvételt tartalmaz, amelyet a banda olyan ízléssel és hitelességgel ad elő, hogy a hallgató úgy érezheti: egy rózsaszín Cadillacben ülve szeli át Amerikát a 66-os úton.

A lemez repertoárja Elvis mindhárom előadói korszakát felidézi és a közismertebb dalok átdolgozásán felül olyan ritkán vagy egyáltalán nem játszott filmzenéket is elővettek a srácok a „fiók mélyéről” amelyek már-már a feledés homályába vesztek.

A zenekart rendkívül jól kiegészítik a meghívott vendégzenészek, akiknek a játéka, előadása finoman belesimul az együttes által teremtett utánozhatatlan hangulatba. Az album pedig minden olyan zenehallgatónak örömet fog szerezni, akik kedvelik amikor egy kiadványon belül randevút ad egymásnak a blues, a rock-a-billy és a rock and roll.

Kapcsolódó témák: #szórakozás | #zene |