Hirdetés
Horoszkóp

A Kosok hallgassanak párjukra

Illusztráció: Győr+ Archívum
Szakács Anna
2021.06.14. 06:14

Erre a hétre is ígérnek a csillagok, de hogy mit, azt Szakács Anna asztrológus állította össze a Győr+ olvasóinak.

Hirdetés
KOS

Hallgassanak párjukra, nem akar rosszat. Ha vitába is keverednek vele, lássák be, ha tévedtek. A hét első felében kiderül néhány igazság, rendezni tudnak eddig labilis kapcsolatokat ez alapján. Engedjék el, akit el kell, ne szenvedjenek mások miatt. Péntekre lecsitul minden.

BIKA

Próbáljanak határozottak maradni a héten, nem lenne szerencsés, ha mást mondana szívük, és mást eszük. Legalább önmagukkal legyenek harmóniában. Párjuk hiányolja önöket, szükségük lenne arra, hogy több időt töltsenek egymással. Ne kapkodjanak, ha vezetnek, lassítsanak kicsit.

Hirdetés
IKREK

A héten minden úgy történik, ahogyan azt eltervezték. A gyakorlati kérdésekben most mindenki önökhöz fordul segítségért. Próbáljanak párkapcsolatukban is így kiigazodni, próbáljanak közös nevezőre jutni legalább a fontos kérdésekben. Nyugodtabb hétvégéjük lesz így.

RÁK

Ne gyötörjék magukat a héten, annyi önmarcangoló gondolat, amire most képesek lennének, csak negatív hatással lenne önökre. Próbálják átfordítani magukban ezt a folyamatot, teremtsenek maguk köré pozitív eseményeket, hangulatot azzal, hogy pozitívabban gondolkoznak.

OROSZLÁN

A héten csak a szép dolgokra koncentráljanak, szívják magukba a jót, a pozitívumokat. Tudatosan tegyék mindezt, különben elsodorják gondolataikat, érzelmeiket az önök körül történtek. Ez feltűnik környezetüknek is, ne csodálkozzanak, ha tanácsot kérnek majd.

SZŰZ

Ha falakba ütköznek most ügyeiket illetően, ne csodálkozzanak. Várjanak most egy kicsit, ezzel sokkal többre mennek. Persze a várakozás idejét ne idegeskedéssel töltsék, inkább építsék lelküket. Ha kell, olvassanak személyiségfejlesztő könyveket, kérjenek tanácsot szakembertől.

MÉRLEG

Munkájuk gyümölcse lassan kezd beérni, de még azért legyenek éberek. Párjuk végre hallgat önökre, üljenek le egymással higgadtan beszélgetni. Egy közös utazás is jót tenne. Ha nem tudják megtenni, fordítsanak időt közös elvonulásokra, sétákra, vacsorákra. Meglesz a pozitív eredménye.

SKORPIÓ

Legyenek minél tudatosabbak a héten, teremtő energiáik most meglehetősen jól működnek. A hét eleji pozitív lendületet tartsák meg, ne üljenek bele saját hangulati ingadozásaikba, csak önmaguk ellen dolgoznának. Ezzel elveszítenének embereket, akik eddig segítettek önöknek.

NYILAS

Most minden bölcsességükre és éleslátásukra szükségük lesz, nagy próbák elé állíthatják önöket munkahelyükön. Az idegeskedés persze nem sokat segít, ezért vezessék azt le sportban, beszélgetéssel. Párjuk is számít önökre, együtt meg tudják oldani a helyzetet.

BAK

A hét elején meginoghat pár kapcsolatuk, ez nem esik jól önöknek. A veszteség érzését minél előbb engedjék el lelkükből, inkább azt nézzék, mi az események pozitív vetülete. Erre építkezzenek, hiszen előre láthatóak voltak ezek a változások. A hét közepétől új távlatok nyílnak meg.

VÍZÖNTŐ

Gondoljanak a héten arra, hogy megtettek mindent, amit csak lehetett, hogy ügyeik pozitívan alakuljanak. Ez most a kivárás szakasza, próbálják minél pozitívabban eltölteni. Ezzel idegeiket is megkímélik persze. A hét második felében végre konkrét előrelépés történik.

HALAK

A héten kénytelenek önök irányítani az eseményeket, legalább így biztosan tudják, hogy úgy lesz majdnem minden, ahogyan azt szeretnék. Ez persze kimerítheti önöket, az egyensúlyt próbálják megtartani. Érdemes kielemezniük a történéseket, a többiek viselkedését a jövőre nézve.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat