Zöld-fehér rangadó következik

Győr+ ETO FC Hivatalos Facebook
2023.02.04. 18:33

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítanak azoknak a szurkolóknak, akik nem tudják a helyszínen buzdítani kedvenceiket.

Az előző fordulóban Szegeden lépett pályára a győri zöld-fehér csapat, ahol a hajráig ugyan zsebben volt a három pont, ám a 88. percben egyenlíteni tudtak a házigazdák. Értékesnek mondható az egy pont Szegeden, hiszen egy élcsapat otthonában sikerült begyűjteni, ám mégis keserű szájízzel térhettek haza a játékosok.

Most vasárnap újabb komoly feladat vár Tímár Krisztián csapatára, hiszen rangadón lép pályára, és a nagy vetélytársat, a Haladást fogadja. A szombathelyi gárda eddigi huszonegy mérkőzéséből kilencet megnyert, ötször játszott döntetlent, illetve hét alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett harminckét pontjával közvetlen az ETO előtt, a 7. helyen áll a tabellán.

Hazai pályán egyértelműen a győzelem lesz a cél, aminek érdekében a szakmai stáb kellőképp feltérképezte az ellenfelet.

A szegedi mérkőzés nagy részével elégedett vagyok, véleményem szerint az első játékrész az egyik legjobb félidőnk volt eddig a szezonban” – kezdte Tímár Krisztián. – Hétvégén azt a szervezettséget és higgadtságot mindenféleképp szeretném látni, ami hétfőn megvolt, emellett a sok tudatos mozgást, ami az első negyvenöt percben jellemző volt ránk. Azt szeretném, hogy ezt minél tovább ki tudjuk tolni. Nyilván minden mérkőzésnek vannak hullámvölgyei, néha az ellenfél fölénk kerekedik, máskor pedig mi kontrolláljuk a játékot, ezt kell több ideig megtartani. Fontos, hogy a kialakított helyzeteinktől ne ijedjünk meg, bátran vállaljuk fel és értékesítsük azokat! A Haladás egy stabil, jó csapat, viszont hazai pályán szeretnénk megnyerni ezt a nyugati rangadót.

Forrás: ETO FC Győr Facebook

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |