A cél a pontszerzés

Zalaegerszegen folytatná győzelmi szériáját a Gyirmót

Fotó: Vig Norbert
Pécskai István
2021.10.22. 13:23

Idegenben folytatná a pontgyűjtést a Gyirmót a labdarúgó-NB I-ben. Az együttes a Zalaegerszeg otthonában lép pályára 15:30-kor, a mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport.

A Gyirmót remek formában van, az előző fordulóban 2-1-re verte hazai pályán a Paksot, azt megelőzően pedig az Újpest otthonában diadalmaskodott 3-1-re. Igaz, a Zalagerszeg még ezeknél is nagyobb bravúrt hajtott végre az előző körben, a bajnoki címvédő és Európa-liga-főtáblás Ferencváros otthonában győzött 2-1-re.

Csertői Aurél, a Gyirmót vezetőedzője bízik benne, csapata folytatja jó szériáját, és ponttal, pontokkal tér majd haza Zalaegerszegről.

,,Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. A Zalaegerszeg ritka nagy bravúrt hajtott végre azzal, hogy az előző fordulóban megverte a Fradit idegenben. Nehéz feladat lesz. A ZTE az egyik közvetlen riválisunk, pontszámban nincs messze egymástól a két csapat. Pontosan kell játszanunk, nem szabad hibáznunk védekezésben. A helyzeteink mindig megvannak, ezeket értékesíteni kell. Nem szabad kikapnunk” – mondta a szakember a Gyirmót TV-nek.

A győri gárda jelenleg a 11., kiesőhelyen áll a tabellán. Ugyanakkor csak két pont választja el a ZTE-től, amely hetedik.

Kapcsolódó témák: #gyirmót | #labdarúgás | #NB I |