Jótékonyság

Volt győri zsaru fut a beteg gyermekekért

Havassy Anna Katalin
2021.07.02. 19:20

A Bátor Tábor Alapítvány futócsapatához tartozik Kiss Bálint, aki korábban a Győri Rendőrkapitányság állományához tartozott. Az élet azóta másfelé vitte, a szíve viszont a helyén maradt.

Kiss Bálintot, az egykori győri rendőrt más városba szólította a szolgálat, így már nem találkozhatunk vele a mindennapokban, egy azonban biztos: akik ismerik, büszkék lehetnek rá, hiszen a fiatalember októberben jótékony céllal fut majd a 36. Spar Budapest Maraton fesztiválon, ahol 10 kilométert fog megtenni.

A Bátor Tábor Alapítvány futócsapatához tartozik, s arra kér most minden jóérzésű embert: „Fogadj örökbe egy kilométert a futásomból!” Bálint ugyanis szeretne 150 ezer forintot összegyűjteni, amellyel az adományozókkal közösen támogathatná a súlyos beteg gyermekek élményterápiás táboroztatását.

„Azért csatlakoztam az „Élménykülönítmény” csapatához, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek jár a boldog gyermekkor.” – kezdte a fiatalember. „A Bátor Táborban a gyerkőcök új élményeket szereznek, ami egyaránt segíti a fizikai és a lelki gyógyulásukat is. Nagyon motiváló, hogy a sport által segíthetek, s minden lefutott kilométerrel a gyermekek gyógyulását támogathatom. Kérem, aki tud segítsen, mert a Bátor Tábor bátorságot ad és életeket változtat meg!” – zárta Bálint.

Fontos megemlíteni, hogy minden befizetés közvetlenül a Bátor Tábor számlájára azaz közvetlenül a táborozókhoz kerül!

Ha szeretnél segíteni Kiss Bálintnak hogy elérje a célját és futásával igazán támogathassa a daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatását, akkor KATTINTS IDE!

Kapcsolódó témák: #futás | #jótékonyság | #összefogás |