Volt csapata ellen irányítja Kirkely az Audi ETO-t a BL-ben

Pécskai István Fotó: Győri Audi ETO KC
2023.10.20. 12:01

Rangadó vár a Győri Audi ETO-ra a női kézilabda-Bajnokok Ligájában. Az ötszörös BL-győztes zöld-fehérek a dán Odensét fogadják szombaton 18 órakor (TV: Sport TV) az Audi Arénában. A győriek vezetőedzője, Ulrik Kirkely az elmúlt idényben még az odenseieket irányította, számára tehát érzelmileg különleges lesz a találkozó.

„Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Az Odense nagyszerűen kezdte a szezont. Magas sebességű játékot játszik, a játékosai hisznek magukban. Sok mindenre oda kell figyelnünk, jó egyéni képességű kézilabdázókból áll a dán csapat. Nehéz mérkőzés lesz, amelyet felkészülten várunk” – fogalmazott Ulrik Kirkely.

A Győri Audi ETO KC legutóbb a tavalyi BL-kiírásban találkozott a dán együttessel, akkor a negyeddöntőben kétszer győzött a győri csapat, és bejutott a Final4-ba. A csapat bízik benne, ezúttal is diadalmaskodik.

„Azt látom a játékosokon, hogy nagyon motiváltan várják az Odense elleni rangadót. Szerintem ez lesz a legjobb mérkőzés a csoportkörben. A felkészülési időszakban nehéz meccset játszottunk a dán együttessel. Ezúttal két olyan csapat fog találkozni, amely gyorsan játszik, szereti a lerohanásokat alkalmazni. Remélem, sokan eljönnek szurkolni, és legyőzzük az Odensét” – nyilatkozta Kristian Danielsen, az ETO másodedzője.

Kapcsolódó témák: #Bajnokok Ligája | #kézilabda |