Vitálos ezüst a magyar-japán csapattalálkozó előtt

Fotó: Vitál Judo Klub
Szabó Csilla
2019.11.12. 14:16

Országos bajnokságon nyert ezüstéremmel gazdagítja tovább a Vitál Judo Klub gyűjteményét, és már készülnek a decemberi győri magyar-japán csapattalálkozóra.

Teidl Bendegúz ezüstérmet szerzett a Győrben rendezett Junior „B Országos Bajnokságon. Klubtársa, Kun Sámuel negyedik helye is dicséretes eredmény. Terei Dániel, a diák korcsoport versenyzője a serdülők között is bizonyított ötödik helyezésével.

Terei Dániel (Fotó: Vitál Judo Klub)

A Magyar Judo Szövetség szervezésében Magyarország színeit képviselte japán edzőtáborban augusztusban a Vitál Judo Klub. 12 gyermek és 3 masters versenyző a judo hazájában tanult technikákat hasznosítja eredményesen azóta a hazai versenyeken.

December 14-15-16-án az őket vendéglátó Maybashi csapata érkezik Győrbe, hogy a magyar és japán fiatal dzsúdósok tovább csiszolhassák tudásukat a tatamin. Kovács János vezetőedző elmondta, a programok között helyet kapott egy közös judo délelőtt, amelyen japán-magyar csapattalálkozót és közös edzést is tartanak. A programra a régió judo klubjait is szívesen látják, részvételükre is számítanak a szervezők.

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #judo |