Vitális a DAC-ba igazol, nyárig marad Győrben

Fotó: ETO.hu
Győr+
2022.09.08. 15:00

A szlovák élvonalbeli DAC hároméves szerződést kötött Vitális Milánnal, az ETO FC focistájával, aki a jelenlegi idényt még Győrben fejezi be, azt követően távozik a dunaszerdahelyi klubhoz.

Vitális Milán 2002 óta nevelkedett az ETO-ban, egy rövid debreceni kitérőtől eltekintve végig Győrben játszott. A felnőtt csapatban 2019. május 19-én mutatkozott be a Mosonmagyaróvár ellen, majd 2020 októberében első gólját is megszerezte a Szombathelyi Haladás otthonában.

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam a DAC-hoz. Úgy gondolom, ez egy fontos előrelépés a pályafutásom szempontjából. A DAC egy lépcsőfok, amely még magasabbra juttathat. Természetesen minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megszolgáljam a bizalmat. Elsősorban a Győr színeiben szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amellyel alátámasztom, hogy a fejlődésem jó irányba halad. A győri évek után pedig igyekezni fogok, hogy minél többet játsszak a Dunaszerdahely mezében. Tudom, hogy képes vagyok még jobban futballozni és főleg mentálisan kell javulnom. Igyekszem a lehető legjobban végezni a munkám és bízom benne, hogy ez meghozza a gyümölcsét” – nyilatkozta Vitális Milán.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás |