Vérszegény meccsen pontosztozkodás lett a vége

Győr+ Fotó: ETO FC Hivatalos Facebook
2023.04.30. 20:13

A labdarúgó NB II 35. fordulójában a 13. helyen álló Mosonmagyaróvár a 11. helyen álló ETO FC Győrt fogadta. Kevés lehetőség, mezőnyben folyó játék jellemezte a meccset, a végén a 0-0-nak még az ETO örülhetett jobban.

Credobus Mosonmagyaróvár – ETO FC Győr 0-0
Mosonmagyaróvár. 1200 néző.Vezette: Nagy Róbert (Szécsényi István, Márkus Péter)

Összeállítások:
Mosonmagyaróvár: Heinrich M. – Simita G., Papp Sz., Deák I., Horváth K. – Vukaszovics M., Végh B. Jasarevic (Nagy Z. , a szünetben.), Illés D. (Nagy K., 65.), Szalka (Korbély, 54.) – Phutjejev (Gáncs, 65.) Vezetőedző: Király József
ETO: Fadgyas – Deákovits, Fodor F., Urblík N., Csontos D. – Tuboly (Vingler, 58.), Toma Gy., – Borsos F. (Huszár M., 58.), Vitális M. (Lacza, 81.) Kiss Bence (Bekker, 68.), Szendrei Á. (Priskin, 58.). Vezetőedző: Antonio Munoz 

Az első félidőt a hazaiak kezdték jobban, viszont komoly lehetőségeket ők sem tudtak kialakítani. Mezőnyben folyt a játék leginkább, de volt pár próbálkozás, mint például a 22. percben: ekkor az egykor zöld-fehér mezt viselő Vukaszovics próbálkozott 18 méterről, de fölé lőtt. Négy perccel később Szalka emelt kapu fölé a tizenhatoson belülről.

A második félidő első félórájában sem jutottak el a csapatok komolyabb helyzetekig vagy ziccerekig. A 79. percben aztán Korbély szögletére tökéletesen érkezett Végh Bence, de a fejesét a gólvonalról mentették a védők. A maradék időben nem volt egyik csapatnak sem helyzete, így 0-0 maradt a végeredmény.

Forrás: nemzetisport.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |