Vereséget szenvedett az ETO FC az NB II-ben

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.02.27. 16:00

A labdarúgó-NB II legutóbbi fordulójában az ETO FC hazai pályán fogadta az Ajka együttesét. A vendégek Vogyicska Bálint révén az első félidőben megszerezték a vezetést, majd a második játékrész végén Csizmadia Zoltán révén is eredményesek tudtak lenni, így 2-0-ra diadalmaskodtak.

ETO FC: Fadgyas – Kiss M., Csonka, Fodor (Bagi 77′), Vincze Á. (Múcska 64′), Tuboly, Vitális (Bacsa 59′), Berki (Toma 46′), Vernes (Farkas B. 59′), Priskin, Óvári. Vezetőedző: Klausz László.

FC Ajka: Horváth D. – Szűcs K., Heffler, Görgényi, Présinger, Vogyicska (Csizmadia 64′), Vizler (Lehoczky 50′), Tar, Tóth G., Gaál B. (Sejben 88′), Szarka. Vezetőedző: Kis Károly.

A 22. percben megszerezte a vezetést az Ajka. A tizenhatoson álló Vogyicska kapott egy visszagurított labdát, amit kapásból a léc alá vágott. Az ETO kereste a lehetőséget az egyenlítésre, de nem sikerült gólt találni. A 90 perces játékidőre 3 perc hosszabbítást jelzett a játékvezető, az utolsó pillanatokban Csizmadia futott el a bal oldalon egy kontra után, rávezette Fadgyasra, majd elrúgta a kapus mellett, megszerezve a második ajkai gólt.

A mérkőzés szöveges közvetítése itt található.

Az ETO jelenleg kilencedik a tabellán, az Ajka a tizenkettedik helyen áll.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #labdarúgás |