Labdarúgó NB II

Vereség a listavezető otthonában

Fotó: Nemzeti Sport
Győr+
2020.11.02. 06:35

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a WKW ETO FC Győr az éllovas Debreceni VSC otthonában lépett pályára, ahol a nagyobb játékerőt képviselő hazaiak 3-0-ra győzni tudtak, így tovább őrzik vezető helyüket a tabellán.

Az ETO FC csapatából továbbra is betegség, sérülés és eltiltás miatt több alapember is hiányzott, így ismét felforgatott összeállításban kellett pályára lépni.

Kiegyenlített játékkal kezdődött a mérkőzés, bátran támadt le az ETO és szép passzokkal vittük fel a labdát több alkalommal. Ebben az időszakban leginkább Szimcso okozott gondot védőinek. Negyedóra elteltével a Debrecen próbálta átvenni a kezdeményezést, többet birtokolták a labdát, de helyzetet ekkor még nem tudtak kialakítani. Az első komoly helyzet a 21. percben adódott a hazaiak előtt, egy beadást Bárány csúsztatott kapura, de fejese a felsőlécet találta el. Aztán a 30. percben már sikerült gólra váltaniuk a hazaiaknak a mezőnyfölényt. Szécsi rázta le védőjét, bevezette a labdát a büntetőterületen belülre, majd tálalt Pintér Ádám elé, aki a kapu jobb alsó sarkába lőtt 1-0. A gól után tovább támadott a DVSC, ismét Szécsi lépett el a bal oldalon, beadására Bárány érkezett és közelről a kapuba lőtte a labdát 2-0. A második félidő első helyzete is a hazaiak előtt adódott, Pintér gyönyörűen cselezte be magát a kapunk elé három védőt lerázva, de lövése elkerülte a kaput. Csató Sándor az 57. percben három helyen változtatott, ezután feljavul a játék, többször is a Loki kapuja elé tudtunk kerülni, de gólt sajnos ezután sem sikerült szerezni. A mérkőzést Tischler Patrik zárta le a 87. percben, mikor kapott egy jó labdát, amivel kapura tudott fordulni és Gundel-Takács hóna alatt a hálóba talált, kialakítva a 3-0-s végeredményt.

Igor Bogdanovics: – Nagy volt a nyomás a csapaton, hiszen az üldözőink korábban nyertek. Szerencsére a játékosaink azt csinálták, amit megbeszéltünk, így simán nyertük meg a mérkőzést, elégedettek lehetünk a játékkal.

Csató Sándor: –  Az első félidőben gyermeteg hibákat követtünk el, s ezt a Debrecen remekül használta ki. Nem voltunk elég harcosak, talán a mérkőzés hajrájában láttam azt a csapattól, amit elvártam volna.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #WKW ETO FC |