AGROFEED ETO-SZESE

Vereség a Liga Kupában

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
Győr+
2020.01.26. 08:49

Szombaton a Telekom Veszprém csapatát fogadta az AGROFEED ETO-SZESE csapata a Liga Kupa keretein belül.

Szokatlan időpontban és helyszínen lépett pályára a zöld-fehér gárda ezen a napon, hiszen az Audi Arénában 11 órakor kezdődött az összecsapás.

Deáki István tanítványait a Papp, Győri-Dani, Goór, Sokoray, Czene, Paár összeállításban küldte pályára, kapuban Pulaival.

Bekezdett az elég rövid kispaddal érkező veszprémi csapat, az ötödik percben már 1-4-re vezettek. Tíz percet követően még mindig négy gólos előnyben voltak, azonban Schneider beállásával megkezdte a felzárkózást a SZESE és a 14. percben Pulai egészpályás góljával 7-7-re módosította az eredményt.

Sorozatosan jó védekezést mutattak a győriek, amikor Paár többször is gyors indulásból tudott eredményes lenni. Ezt követően a fiatalok is pályára léptek, Vékony és Fekete kapott játéklehetőséget. A 20. perchez érkezve fej-fej mellett álltak a csapatok és annak ellenére, hogy háromszor is emberhátrányba kerültek a zöld-fehérek, Fekete, Németh és Papp góljaival tartani tudták a döntetlen eredményt. Félidő: 14-14.

A második félidőt a Kőhalmi, Vékony, Sokoray, Fekete, Németh, Nagy összeállításban kezdte az ETO, kapuban Nahajjal. Jó védekezéssel és fantasztikus kapusteljesítménnyel kezdődött ez a játékrész a hazai oldalon, öt perc elteltével Vékony góljával a vezetést is sikerült átvenni, 17-16.

Azonban 3-0-ás szériát futottak a vendégek, így a 44.percre már két gólos előnyük volt. Feljöhetett volna a SZESE egy gólra, ám egy sikertelen támadást követően a vendégek kapitánya időt kért, majd meg is léptek három góllal (18-21).

Az utolsó negyedórában Goór vezérletével tudta tartani a különbséget a győri csapat, ez azonban Czene és Győri-Dani góljaival sem volt elegendő a feltámadáshoz. Nem tettek jót a kétperces kiállítások sem, először Kőhalmit majd Czenét küldték a kispadra a játékvezetők. A végeredmény 26-29.

„Gondjaink vannak. Három hetünk van arra, hogy megoldjuk.” – mondta Deáki István a mérkőzést követően.

AGROFEED ETO-SZESE – Telekom Veszprém  26-29   /14-14/

AGROFEED ETO-SZESE: Nahaj 1, Pulai 1, Bella, Sokoray 1, Kőhalmi, Győri-Dani 3, Goór 5, Schneider 3, Czene 2, Fekete 2, Nagy 1, Papp 1, Paár 3, Németh 2; Edző: Deáki István.

Kapcsolódó témák: #AGROFEED ETO-SZESE |