Győri Audi ETO KC

A középdöntővel folytatódik a Bajnokok Ligája

Győr+
2020.01.26. 12:48

Hosszabb szünet után folytatódnak a DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája küzdelmei a hétvégén. A Danyi Gábor vezette címvédő csapatunk győzelemmel feledtetné a bajnokságban a Siófok ellen elszenvedett vereséget. Aktuális ellenfelünk a Bajnokok Ligájában eddig szintén hibátlan Brest Bretagne Handball lesz vasárnap az Audi Aréna Győrben. A találkozót a Sport1 élőben közvetíti.

A zöld-fehérek remekül, hibátlan mérleggel zárták a DELO WOMEN’S EHF Bajnokok Ligája csoportkörét, valósággal mindenkin átgázolva. A következő szakaszban azonban nem lesz könnyű dolga a zöld-fehér mezes együttesnek, hiszen több FINAL4 aspiráns is megnehezítené a győriek dolgát, hogy immáron zsinórban negyedszer elhódítsák a legrangosabb európai kupát.

A francia Brest Bretagne Handball a csoportban igen kemény ellenfélnek bizonyult riválisai számára. Olyannyira, hogy egyik vetélytárs sem tudott pontot szerezni tőlük. A montenegrói Buducnost Podgoricát, a német SG BBM Bietigheim csapatát is oda-vissza megverték Laurent Bezeau tanítványai. A legeredményesebb játékos a győriek számára jól ismert, Ana Gros 40 lőtt góllal. Őt követi Sladana Pop-Lazic (23), míg Pauline Coatenea (20) találattal. 

A 2020. január 26-án (vasárnap) 19:00-as kezdettel, a BL középdöntő első fordulójában a Győri Audi ETO KC – Brest Bretagne Handball mérkőzésre a Marta Sa & Vania Sa portugál játékvezető-páros vezényletével kerül sor az Audi Aréna Győrben.

Kapunyitás: 17:00

A találkozó eseményeit a Sport1-en élőben nyomon követhetik!


Forrás: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #Helyi sport |