Változik a női rangadó időpontja

Pécskai István Fotó: eto.hu
2023.11.10. 11:10

A női labdarúgó Simple Liga tizedik fordulójában újabb rangadó vár az ETO FC Győr együttesére, amely a Puskás Akadémia csapatát fogadja, de nem a tervezett szombati időpontban, hanem jövő szerdán.

A Ferencváros elleni, döntetlennel végződött derbi után, újabb nagy kihívás vár a győri hölgyekre. A táblázaton nyolc győzelemmel és egy döntetlennel, második helyen álló zöld-fehérek, a negyedik helyen tanyázó, magyar felnőtt és utánpótlás válogatottakat, valamint finn és amerikai légiósokat szerepeltető Puskás Akadémia ellen lépnek pályára hazai környezetben.

A mérkőzésre eredetileg szombaton került volna sor, de technikai okok miatt, változik az időpont, így a találkozót november 15-én (szerdán), 15 órakor rendezik meg az ETO stadion centerpályáján. A győri csapat természetesen újabb sikeres mérkőzésre készül, amelyben, a Fradi elleni találkozóhoz hasonlóan, nagyon számít az ETO-szurkolók lelkes támogatására.

A mérkőzésre várják a győri és a Győr környéki iskolákat, hogy szervezett formában látogassanak ki a stadionba, és buzdítsák a győri lányokat.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #női foci |