Női labdarúgás

Váltás a női focistáknál

Fotó: eto.hu
Győr+
2020.10.15. 17:29

Az év végéig, megbízott edzőként, Tóth Alexandra vezeti a Simple Női Ligában szereplő győri női labdarúgó csapatot.

Szombaton idegenben, a Kelen SC ellen, a kiesés szempontjából fontos mérkőzést vív az első osztályú ETO FC Győr női labdarùgòcsapata.

Ezen a találkozón már a klubnál szakmai koordinátorként dolgozó, volt válogatott labdarúgó, Tóth Alexandra irányítja majd az együttest, akinek a munkáját az ifjúsági csapat edzője, Süle János segíti. Az eddigi vezetőedző, Kulcsár Zsolt, az elkövetkezendőkben szakmai igazgatóként segíti a női szakág munkáját.

Tóth Alexandra: – Az elmúlt években az ETO-nál remekül kialakult a női szakágon belül is a futball-piramis, a legkisebbektől a felnőtt csapatig minden korosztályban jelen vagyunk a bajnokságokban. Több felnőtt- és utánpótlás válogatott kinevelése is jelzi, hogy az ETO meghatározó szerepet tölt be a magyar női labdarúgásban. Természetesen szeretnénk, ha ez a jövőben is így maradna, azon dolgozunk, hogy a mezőny legfiatalabb csapatakènt, továbbra is megtartsuk élvonalbeli tagságunkat.Ehhez további összefogásra van szükség a klubbon belül, de a legfontosabb, hogy a lányok új impulzusokhoz jussanak, tegyenek meg mindent a bentmaradásért, amelynek érdekében egyébként, terveink szerint, új igazolásokkal megerősítenénk keretünket.

Forrás és fotó: eto.hu

Kapcsolódó témák: #labdarúgás |