Válogatott csatárt igazolt az ETO női focicsapata

Pécskai István Fotó: eto.hu
2023.07.12. 10:40

Magyarország egyik leggólerősebb női labdarúgójával, Vachter Fannival erősítette meg keretét az ETO FC Győr csapata, amely címvédő a Magyar Kupában, és legutóbb ezüstérmes volt az NB I-ben.

A következő idényben is nagy célokért focizó ETO-nak éppen ezért szüksége van a kerete megerősítésére. Az újonnan igazolt 22 éves Vachter Fanni négy évet futballozott a DVTK élvonalbeli felnőtt csapatában, majd a legutóbbi két esztendőben az MTK erőssége volt.  A jól cselező, rendkívül technikás, villámgyors játékos tagja a magyar válogatottnak is, így szerződése aláírása után, hétfőtől a nemzeti együttessel készül Telkiben, és július közepén csatlakozik majd a győri csapathoz.

,,Szerettem volna olyan együttesbe igazolni, amelyiknek reális esélye van a nagy sikerekre, már pedig köztudott, hogy az ETO-nál a szakmai munka, és a csapat menedzselése is kiemelkedő. Remek társak közé érkeztem, akikkel nem lehet más célunk, mint, hogy folyamatosan fejlődjünk, erős, összetartó csapattá váljunk, döntőkben szerepeljünk, és nyerjünk! Tudom, ehhez nekem jó játékkal, gólokkal kell hozzájárulnom, de felkészültem erre, és mindent elkövetek a pályán és a pályán kívül is, hogy az ETO idén a csúcsra törhessen – fogalmazott Vachter Fanni.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #női foci |