Úton egy topligába? Győri éveikről mesélt Kerkez Milos édesapja

Győr+ Fotó: Kép a videóból, M4 Sport
2023.04.27. 18:43

Mind az öt európai topligából érdeklődnek az ETO egykori játékosa iránt. Kerkez Milos édesapja többek között arról mesélt az M4 Sportnak, hogy rengeteget köszönhetnek az ETO-nak és Priskin Tamásnak, valamint Soós Imrének, aki felfedezte és Győrbe hozta a tehetséges újvidéki labdarúgót.

“Nagyon jó helyen vagyunk itt Hollandiában. Amit otthon, Győrben érzünk, ugyanazt itt is megkapjuk, a konyhástól kezdve mindenki kedves itt. Büszkék vagyunk arra, ahonnan jöttünk. Mikor Magyarországra megyek, Győrben mindig elsőként Vankó Imrét és Juditot látogatom meg, Priskin Tamás jóbarátunk szüleit. Amit ott érzünk, azt kapjuk itt is, így a maradás sem kizárt” – mondta győri éveikről és jelenlegi csapatukról, a holland AZ Alkmaarról az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban az édesapa.

Sebastijan Kerkez kiemelte azokat az embereket, akiknek az egész család köszönettel tartozhat Milos karrierjét illetően.

“Kaposi Dánielnek és Soós Imrének köszönettel tartozunk, hiszen bíztak a fiamban, miattuk vagyunk ott jelenleg, ahol. Győrben pedig leginkább Nemanja Andric és Priskin Tamás segítette Milost, ők voltak a barátai. Priskin a fociról tanított neki sokat, Andric pedig a viselkedésről például, hiszen Milos elég nehéz eset, mikor játszik, de megtanították, hogyan nyugtassa magát, emellett pedig Tóth Milánt is megemlítem, jó barátja ő is a családnak” – mondta el az édesapa, aki szerint már mind az öt európai topligából érdeklődnek fia iránt.

Fiával kapcsolatban természetesen jó véleménye van Sebastijan Kerkeznek, de azzal is tisztában van, miben kell neki a leginkább fejlődni.

Van pár érdeklődő érte Angliából, Spanyolországból, Olaszországból, Portugáliából és még Németországból és Franciaországból is. Egy pozitív, jó és örült srác. 19 éves, még nagyon fiatal, így ha valamit nehezményez, azt nehezen tartja magában, ezt próbálom neki tanítani, hogy maradjon nyugodt. Nagyon keményen dolgozik, tudja, milyen nehéz életünk volt korábban.”

A teljes interjú ide kattintva olvasható el.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr |