Labdarúgó NB II

Idei utolsó hazai mérkőzését játssza az ETO

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2020.12.06. 09:07

A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, idei utolsó hazai mérkőzésén, vasárnap 13 órakor, az FC Ajkát fogadja az ETO Parkban zártkapus mérkőzésen.

Eljött a visszavágás ideje, hiszen az idei bajnokság nyitó fordulójában éppen az Ajka otthonában szenvedett 2-1-es vereséget az WKW ETO FC Győr.

A két együttes ráadásul azonos pontszámmal (26 pont) áll a tabellán: az Ajka jobb gólkülönbségével a tizedik, az ETO pedig a tizenegyedik pozíciót foglalja el. Vagyis egy ETO Park-beli győzelem helycserét eredményezne a csapatok között.

Csató Sándor vezetőedző továbbra sem számíthat Szimcso Viktorra, Forró Gyulára és Király Botondra, akik még mindig nem épültek fel a sérülésből.

„Az Ajka egy olyan együttes, ami érzésem szerint, ha nincs a koronavírus, az ősz meglepetéscsapata lett volna. Nagyon jól össze van rakva a csapatuk, a bajnokságot nagyszerűen kezdték, de a vírus náluk is komoly gondokat okozott. Mindazonáltal egy harcos és agresszív gárdáról van szó, okoztak már meglepetéseket a szezonban. Biztos vagyok benne, hogy a hétvégén egy nehéz feladat áll előttünk, ettől függetlenül célunk a három pont itthon tartása.” – nyilatkozta a klub honlapjának Csató Sándor, az ETO vezetőedzője.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #sport | #WKW ETO FC |