Búcsúznak a győri csapattól

Illusztráció: Pixabay
Győr+
2020.05.15. 20:30

Horváth Tamás mellett Kun Bertalan is távozik a WKW ETO FC Győr csapatától.

Az nb2.hu-n azt írják:

Horváth Tamás búcsút int az NB II-ben szereplő Győrnek. A kapus nem hosszabbítja meg a június 30-án lejáró szerződését. Horváth mellett Kun Bertalan is távozik a Rába-parti alakulattól. A középpályással a győriek 1+1 éves szerződést kötöttek októberben, de az opció nem lép életbe, mivel az ETO nem jutott fel az NB I-be.

A célom továbbra sem titok: a magyar élvonalban szeretnék bizonyítani. Ott pedig több, eredményben gazdag szezont véghez vinni, ráérek majd ezek után a külföldi karrieren gondolkozni. Egykori holland csapattársaim – akik akár Hollandiában szerepelnek az élligákban – már többször is megkörnyékeztek, hogy miért nem térek vissza… Egyszerű a válasz: ez az én családom valódi otthona!” – mondta a vehir.hu-nak Kun, aki ebben a szezonban 672 percet kapott a bizonyításra az NB II-ben.  

A 21 esztendős labdarúgó 2011-ben került a PSV Eindhoven akadémiájára. „Anyanyelvi szinten beszélek hollandul, ezen a nyelven, ott érettségiztem, sőt, még egy edzőképzésbe is belevágtam: egykor majd szeretném visszaadni a fiataloknak azt, amit én is megkaptam. Volt időszak, hogy az egész családom kint élt velem, így mondhatom, hogy már szinte a második otthonom Hollandia” – mesélte Kun Bertalan.

Forrás: nb2.hu

Kapcsolódó témák: #WKW ETO FC |