Újabb remek győzelem az Európa Kupában!

Győr+ | Fotó: Serco Uni Győr
2022.11.16. 20:01

Egy vereség mellett immár három győzelmet jegyez a SERCO UNI Győr női kosárlabda csapata az Európa Kupa F-csoportjában. Szerdán az az izraeli Makkabi Bnot érkezett Győrbe, amelyet idegenben csupán egyetlen ponttal győztünk le.

Cziczás László együttese ezúttal jóval simábban, 14 ponttal bizonyult jobbnak a SERCO UNI Győr, így egy vereség mellett harmadszor győzött. Aaryn Ellenberg-Wiley 33 pontot dobott a mieinknél.

F csoport: SERCO UNI Győr-Makkabi Bnot (izraeli) 95-81 (29-19, 21-15, 18-20, 27-27)

Győr, női Európa-kupa-mérkőzés, F csoport, 4. forduló, 300 néző. V.: Sljivic (osztrák), Izak (szlovák), Radonjic (bosnyák).

UNI Győr: RUFF-NAGY D. 10/6, ELLENBERG 33/12, Dubei 2, Oroszová 9/3, MOMPREMIER 12. Cs.: TÖRÖK Á. 9/3, Weninger 2, DOMBAI 16/6, Williams 2. Edző: Cziczás László.

Asdod: Jakobsone 5/3, WALKER-KIMBROUGH 28/3, Dayan 6, COHEN 15/6, BROWN 23. Cs.: Sahar 2, Zelivanski 2, Yizchaki. Edző: Louise Willingham.

Cziczás László: – Nagyon készültünk a meccsre, bár már fáradtak vagyunk. Az első félidőben olyan előnyt szereztünk, melyet tudtunk menedzselni. A második félidőben a zónavédekezéssel meggyűlt a bajunk, de sikerült rendezni a sorokat a végén, így jól zártuk le ezt az etapot. Megcsináltuk, amit terveztünk, erre büszkék lehetünk, de még rengeteget kell dolgoznunk, hogy olyan játékot játsszunk, amilyet látni szeretnék a pályán,

Louise Willingham: – Tudtuk, hogy kemény meccs lesz. Nagyon lassan kezdtünk, a második félidőben már sokkal jobbak voltunk, olyan játékot játszottunk, amilyet az elejétől kellett volna.

Aaryn Ellenberg: – Keményen, a saját stílusunkban játszottunk az első félidőben, a másodikban kissé lelassított bennünket a zónavédekezés, de mindenki beletette a magáét, és ennek szép győzelem lett a vége.

Shatori Walker-Kimbrough: – A győriek jobbak voltak ma, mi enerváltan, kevés energiával kezdtünk, a második félidőben pedig már nem volt bennünk annyi, hogy fordítsunk.

A meccsről részletes tudósítás a klub hivatalos honlapján olvasható.

Forrás: MTI / gyorikosar.hu

Kapcsolódó témák: #Európa-liga | #női kosárlabda | #SERCO UNI Győr |