Újabb négygólos győzelem

Győr+ Fotó: ETO FC Győr/Facebook/Koszó Ádám
2023.10.08. 11:50

A Simple Női Liga 6. fordulójában Szegedre látogatott az ETO női labdarúgó csapata, ahol az első félidőben nyújtott teljesítményével magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, amivel továbbra is hibátlanul áll a bajnokságban.

Kész-St. Mihály-Szeged – ETO FC Győr 0-4 (0-4)

Szeged, Szent Gellért Fórum. V.: Németh G. (Nyeste, Rigó).

Szeged: Schildkraut – Koszo, Farkas (Juhász), Papp, Micic (Balázs), Ezer (Nagy L.), Knezevic, Malesevic (Fischer), Ónodi (Sajti), Trbojevic, Németh Zs. Vezetőedző: Koncz Zsolt.

ETO FC Győr: Borok – Öreg, Kovács L., Nagy F., Frajtovic (Ladhani 56’), Süle, Savanya, Sali (Kern 73’), Vida (Zágonyi 56’), Kocsán, Vachter (Semanova 73’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Kocsán (24’, 26’), Vachter (12’), Frajtovic (18’).

Sorozatban kialakított, ám kimaradt győri helyzetek után a 12. percben már góllá érett csapatunk fölénye: Kocsán szépen perdített Savanya elé, akinek beadását Vachter lőtte közelről a kapuba 0-1. A 18. percben Kocsán ívelt egy szabadrúgást a hosszú oldalra, ahol a remekül érkező Frajtovic a hálóba fejelt 0-2. Hat perccel később Kovács L. kiválóan kiugratta Vachtert a jobb oldalon, akinek a beadását Kocsán a kapuba helyezte 0-3. A 26. percben egy hazai védelmi hibát kihasználva újra Kocsán lőtt gólt 0-4. Az első játékrész hátralévő részében is futószalagon alakítottuk ki a helyzeteket, de ekkor már a befejezésekbe hiba csúszott – írja az eto.hu.

Az ETO FC Győr a tabella élén áll hat meccs után hat győzelemmel, 31 rúgott és 4 kapott góllal. A legfőbb rivális Ferencváros második helyen van, 5 meccsből 5 győzelemmel, 28 rúgott és 0 kapott góllal. A két együttes november 4-én találkozik majd Győrben.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #női labdarúgás |