Újabb kemény kilencven perc

Fotó: ETO FC Hivatalos Facebook
Győr+
2022.10.09. 19:33

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában Budapestre látogat az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol vasárnap az előző idényben még élvonalbeli MTK vendégeként lép pályára 20.15 órától. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Nem sikerült jól a zöld-fehér csapat számára a hétközi bajnoki, ahol a Gyirmót ellen ugyan több helyzetet is kialakított, ám a kapuba nem sikerült betalálni, a sárga-kékek viszont kétszer is eredményesek voltak, így elvitték a három pontot. Sok ideje nincs a játékosoknak a következő megmérettetésig, ugyanis vasárnap ismét egy élcsapattal, az MTK-val találkoznak a fővárosban.

Vendéglátóiknak sem úgy alakultak az eredmények az elmúlt fordulókban, ahogy eltervezték, ugyanis legutóbbi három mérkőzésüket egyaránt elvesztették, így lecsúsztak az első helyről. Eddig lejátszott tíz mérkőzésükből hatot megnyertek, egyszer végeztek döntetlenre, és háromszor szenvedtek vereséget. Így begyűjtött tizenkilenc pontjukkal a táblázat 2. helyén állnak.

Mivel mindkét együttes javítani szeretne mérlegén, minden bizonnyal kiélezett összecsapásra van kilátás. A győri szakmai stáb próbálta kihasználni a rövid időt a két mérkőzés között, és felkészíteni a játékosokat az MTK-ra.

„Az MTK ellen nagyon stabil és fegyelmezett védekezésre lesz szükségkezdte Tímár Krisztián. – Látjuk azokat a helyeket, ahol fel lehet törni a fővárosiak védelmét, nem egy verhetetlen csapat, ők is új edző vezetésével szerepelnek, az összeszokás fázisában vannak, de nyilván egy erős csapatról beszélünk, ami a bajnokság egyik fő esélyese, de nem feltartott kezekkel lépünk pályára, és szeretnénk minél jobb eredményt elérni ellenük is.

Forrás: ETO FC hivatalos Facebook

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #labdarúgás |