Újabb csatárral erősített az ETO FC Győr

HAK Fotó: eto.hu
2023.07.11. 20:01

Alakul a keret a győri zöld-fehéreknél, június 10-én egy úja érkezőről szóltak hírek. Nevezetesen a 20 éves montenegrói Matija Krivokapicsól, aki a következő szezonban remélhetőleg gólókkal és gólpasszokkal segíti majd az ETO-t.

Újabb támadó csatlakozott tehát az kerethez, Matija Krivokapics személyében. A montenegrói utánpótlás-válogatott csatár, aki hazájában az FK Podgorica együttesében szerepelt, legutóbb a DAC játékosa volt, nyártól pedig már klubunk sikereiért tesz meg mindent. Hazája U19-es és U21-es válogatottjában eddig összesen négy mérkőzésen lépett pályára, melyeken két gólt szerzett.

Krivokapics a gólszerzés mellett az előkészítésekből is szeretné kivenni a részét, a csatár eredményes szezonban bízik egyéni-, és csapatszinten egyaránt.

Az én és a csapat céljai megegyeznek, sikeresen kell szerepelnünk a következő szezonban. Tisztában vagyok vele, hogy egy nagy klubba érkeztem, ahol jelenleg nagyon jó a fiatalok és a rutinos játékosok aránya. A szakmai stáb remek munkát végez, biztos vagyok benne, hogy irányításukkal eredményesek leszünk” – mondta Matija Krivokapics.

A sportigazgató, Köteles László sokat vár a játékostól.

Fiatal, tehetséges, nagyon jó fizikummal rendelkező támadó érkezett hozzánk. Nagyon sok van benne, nem véletlenül szerepel hazája utánpótlás-válogatottjában. Várjuk tőle, hogy megharcoljon a helyéért a csapatban, amit gólokkal fog segíteni.” – zárta a sportigazgató.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |