Új vezetőedzővel erősítettek a férfi kézisek

Fotó: etokc.hu
Győr+
2022.07.31. 15:58

Új vezetőedzővel vág neki az új idénynek az Agrofeed ETO-UNI Győr NBI/B-s férfi kézilabdacsapata. Bencze József NB I-es tapasztalattal is rendelkezik, legutóbb az élvonaltól búcsúzó Kecskeméti TE együttesét vezette. Korábbi csapata friss feljutóként kezdte meg NB I-es szereplését, ám végül kiesett. Bencze József munkáját Kovácsovics László másodedző, Horváth János videóelemző, Vitéz Márton erőnléti edző és Somogyi Ádám kapusedző fogják segíteni.

„Az előző szezonban jó úton indult el a csapat és ezt szeretném folytatni az edzői stábbal közösen. Remélem, hogy kicsit frissíteni tudunk a védekezésünkön, de ehhez természetesen idő kell. Azt tudom garantálni, hogy sokat fogunk dolgozni, hiszen én olyan edző vagyok, aki a munkában és a fegyelemben hisz. Biztos vagyok benne, hogy rengeteget fejlődünk. Nagyon sok csapatnak szeretnénk megkeseríteni az életét hazai pályán, az idegenbeli mérkőzésekről pedig boldogan utaznánk haza” – mondta Bencze József, aki arról is beszélt, hogy egy fiatal csapat mindig a győzelmekből tud építkezni, előrelépni, ehhez persze szükséges, hogy olyan remek közösség dolgozzon együtt, mint amilyen az ETO-nál is van. „Ez az összetartás kell ahhoz, hogy egymást tudják felhúzni a játékosok arra a szintre, ami ahhoz kell, hogy sikeresek legyünk. Én bízom benne, hogy kőkemény munkával elérjük a célunkat” – tette hozzá Bencze József.



A csapat az első találkozáson közös focival indította az alapozást, amely kedden indult be igazán a kemény munkával. A bajnokság szeptember első hétvégéjén indul, amikor az első fordulóban a BFKA-Veszprém csapatát látja vendégül az Agrofeed ETO-UNI Győr.

Kapcsolódó témák: #Agrofeed ETO-UNI Győr | #férfi kézilabda |