Új vezetőedző az ETO Akadémia élén

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.07.08. 15:01

A következő szezonban a győri kötődésű Nagy Ádám veszi át az NB III-ban szereplő ETO Akadémia irányítását.

A most 34 esztendős Nagy Ádám az ETO utánpótlásában nevelkedett játékosként, ahonnan Olaszországba, a Lecce gárdájához került. Idehaza megfordult többek között Veszprémben, Mosonmagyaróváron és Felcsúton, a Puskás Akadémiánál. Edzői karrierjét Mosonmagyaróváron kezdte, ahol az utánpótlásban dolgozott, majd pályaedzői feladatokat látott el a felnőttcsapatnál. Onnan a Puskás Akadémiához került, a fiatal korosztályok után három szezonon keresztül irányította a felcsútiak második csapatát. Legutóbb az NB II-es Mosonmagyaróvárnál volt vezetőedző, onnét érkezik Győrbe, a B csapat élére.

A Szekeres Adriánt váltó tréner várja már a közös munkát a fiatalokkal, bízik benne, hogy az NB I-es csapatot támogatva, sikeresek lesznek az előttünk álló szezonban.

Óriási lehetőség és öröm, hogy a nevelőklubomhoz visszatérhetek – kezdte Nagy Ádám, majd így folytata: Nagyon régóta vártam már erre, boldog vagyok, hogy a vezetőség választása rám esett. Nagyon motiváltan és bizonyítási vággyal tele vágok bele a munkába, ami számomra nem testidegen, hiszen ezt a nagyon fontos pozíciót már egy másik csapatnál korábban betöltöttem, ezáltal ismerem ennek a munkának mind a pozitív, mind pedig a negatív tényezőit. Győri szívvel tértem vissza a csapathoz, maximális odaadással fogok dolgozni, bízom benne, hogy a lehető legsikeresebben tudjuk zárni a szezont, amiben az egyik fő cél, hogy minél több olyan játékos legyen, aki a felnőtt csapat látókörébe kerül és az elsőosztályban is be tudnak majd mutatkozni” – mondta a szakember az eto.hu-nak nyilatkozva.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |