Új szponzor támogatja az Audi ETO-t

Fotó: gyorietokc.hu
Pécskai István
2022.10.05. 19:57

Gyógyszerekkel foglalkozó szponzorral bővült a Győri Audi ETO KC támogatóinak a listája. Közvetlenül a zöld-fehér kézilabdacsapat DVSC elleni bajnoki mérkőzését megelőzően tartott ünnepélyes, szerződésaláírással egybekötött sajtótájékoztatón jelentették be a hírt.

Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Zrt. vezérigazgatója és Endrődi Péter, a Győri Audi ETO KC-t működtető Győri ETO Kft. ügyvezetője közösen írta alá az első körben egy évre szóló együttműködés részleteit tartalmazó kontraktust.

,,Ha új szponzorral bővül az ETO-család, azt meg kell ünnepelni. Minden támogatót ugyanolyan szeretettel fogadunk. Az első találkozás után mindkét fél tudta, hogy ez egy gyümölcsöző kapcsolat lesz. Igyekszünk mindig olyan támogatókat találni, amelyek a saját szegmensükben annyira sikeresek, mint a kézilabdacsapatunk a pályán– mondta Endrődi Péter, aki hozzátette, a klubnak a szezon kezdete előtt minden szponzorával sikerült megújítania a megállapodását, ami kiemelten fontos a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC |