Aláírás

Továbbra is a győri kajak-kenu névadó szponzora a Graboplast

Fotó: kajakkenugyor.hu
Győr+
2022.06.02. 15:33

Névadó főszponzorként immár tizenhat éve támogatója a győri Graboplast Padlógyártó Zrt. az ország egyik legeredményesebb klubját, a Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályát. Az erről szóló éves szponzori szerződést, ma írta alá Jancsó Péter a Graboplast elnök-vezérigazgatója, és Weisz Róbert a Graboplast Győri Vízisport Egyesület társelnöke.

Weisz Róbert a klub társelnöke az együttműködés kapcsán köszönetét fejezte ki a főszponzor évek óta tartó támogatásáért és kiemelte, hogy az egyesület nehéz gazdasági helyzetében a mindennapos működéshez nélkülözhetetlen a Graboplast támogatása.

A szakosztálynál kajakozó és kenuzó gyerekek száma stabil, az eredmények tekintetében pedig továbbra is az ország egyik legeredményesebb egyesülete valamennyi korosztályban. Ezt bizonyítja, hogy néhány napja Győrben a Kadler Gusztáv maraton ob-n soha ennyi aranyérmet nem osztottak ki és 26 alkalommal szólították versenyzőinket a dobogóra.” 

A Graboplast részéről Jancsó Péter elnök-vezérigazgató elmondta, hogy a Graboplast továbbra is nagyon büszke az egyesület színeiben sportoló versenyzőkre, akik kiváló eredményekkel büszkélkedhetnek.

„Egy olyan klubot támogatunk, amely nagy gondot fordít az utánpótlásképzésre, a gyerekek és fiatalok egészséges életmódra nevelésére. Bízunk benne, hogy a kajak-kenu, ahova ilyen sok gyermek és fiatal jár edzeni, hasznos szabadidős elfoglaltságot jelent és kitartásukkal később a munka világában is könnyebben birkóznak meg a kihívásokkal.” – tette hozzá Jancsó Péter elnök-vezérigazgató. 

Forrás: kajakkenugyor.hu

Kapcsolódó témák: #Graboplast Győri VSE | #kajak-kenu |