Tóth Rajmund hosszabbított az ETO-val

Pécskai István Fotó: eto.hu
2023.11.30. 14:03

A 19 esztendős Tóth Rajmund 2026-ig meghosszabbította szerződését az NB II-ben szereplő ETO FC labdarúgóklubjával.

Tóth 2015-ben, 11 esztendősen került a Győrújfalu csapatától az ETO-hoz. 2021-ben mutatkozott be az NB III-as ETO Akadémia színeiben, ahol gyorsan alapemberré vált. Az első csapatban tavaly, a DVTK otthonában debütált, majd a nyári felkészülésnek köszönhetően már állandó tagja lett a gárdának, amelyben rendre meg is kapja a lehetőséget a bizonyításra. Ebben a bajnokságban már gólt is szerzett, a hazai pályán aratott, Budafok elleni 4-1-es győzelem alkalmával talált a hálóba.

Köteles László sportigazgató biztos benne, hogy Tóth segíteni tudja a zöld-fehéreket a céljaik elérésében. A focista hálás a bizalomért, amit a pályán mutatott teljesítményével szeretne meghálálni.

,,Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben is az ETO sikereiért küzdhetek – mondta Tóth Rajmund az eto.hu-nak. – A fiataloknak komoly lehetőségük van a bizonyításra. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a pályafutásunk elején egy ilyen csapatban szerepelhetünk. Bízom benne, hogy sok lehetőséget kapok, amivel élni is tudok, így segíthetem a klubot, hogy vissza kerüljön oda, ahol a helye van.”

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #labdarúgás |