Teljes a felkészülési menetrend az Audi ETO-nál

Pécskai István Fotó: O. Jakócs Péter
2023.08.09. 10:30

Véglegessé vált a Győri Audi ETO KC augusztusi programja. Ezen a héten a dániai Odensében két edzőmérkőzést is játszik a női kézilabdacsapat. A gárda a jövő héten az Audi Arénában a Neptunes Nantes-ot látja vendégül, a klub aztán augusztus 28-án szurkolói ankéttal vezeti fel a szezont.

Az egyhetes győri összetartás után a csapat augusztus 7-én elutazott a dániai Odensébe, ahol 10-én előbb a házigazdával, majd 12-én a szintén ott edzőtáborozó dán Ikasttal játszik felkészülési meccseket.

Ezt követően újra Győrben folytatódik a felkészülés. Augusztus 15-től a francia bajnokságban legutóbb harmadik helyezett Neptunes Nantes-tal közösen tréningezik az Ulrik Kirkely vezette Győr. A két együttes augusztus 19-én 17 órakor edzőmérkőzésen lép pályára az Audi Aréna Győrben, amely találkozó ingyenesen lesz megtekinthető, valamint a Sport1 TV is élőben közvetíti.

Ezután az MTK-val a győri Egyetemi Sportcsarnokban játszik az ETO augusztus 23-án 17 órakor. A felkészülés az augusztus 26-án 13 órakor kezdődő idegenbeli edzőmeccsel, a Dunaújváros ellen zárul.

A hagyományos idénynyitó szurkolói ankét augusztus 28-án 17:30-kor lesz.

Kapcsolódó témák: #felkészülés | #kézilabda |