Labdarúgás

A szurkolókra is számít az ETO

Fotó: Facebook/ETO FC
Ficsór Dávid
2021.07.28. 10:55

Szurkolói ankétot rendezett kedden a WKW ETO FC Győr a belváros egyik vendéglátóhelyének teraszán.

A klub a nyár folyamán igazi vérátömlesztésen esett át: új vezetőedző irányítja a csapatot, a sportigazgatói tisztséget Hannich Péter tölti be és 12 új játékos érkezett a zöld-fehérekhez.Azt hiszem az igazolások jól sikerültek, olyan játékosokat tudtunk hozni, akik ebbe a csapategységbe beleillenek. A felkészülés is rendben lezajlott, az utolsó két edzőmérkőzésen kimondottan jól játszottunk. Innentől kezdve azonban már élesben megy a játék, itt derül ki majd minden, úgyhogy vasárnap a Tiszakécske ellen indulunk” – mondta a Győr Plusznak Hannich Péter.

A gárda új vezetőedzője, Klausz László játékosként még Verebes József keze alatt pallérozódott Győrben, most pedig úgy érzi, mintha haza jött volna. A szakember nem ment bele esélylatolgatásokba, de szerinte egy egységes csapattal és a szurkolók támogatásával bármi megtörténhet. Persze mindenki szeretne jobb helyezést elérni, felkerülni az első osztályba. Azt gondolom itt minden körülmény adott ehhez. Ha megmarad az az egység, ami a vezetőség, a stábtagok, a játékosok és a szurkolók között jelenleg meg van, akkor ezt elérhetnénk” – hangsúlyozta Klausz László, aki hozzátette, nem csupán a Verebes-korszakban tapasztalt futball csempészné vissza Győrbe, a szurkolókkal is szorosabbá fűzné a kapcsolatot. „Azt szeretném, ha úgy érezné mindenki, hogy a saját gyereke ez a csapat. Buzdítsanak minket akkor is, ha gyengébben megy a játék. Azt viszont garantálni tudom, hogy csak azok a játékosok fognak játszani, akik mindent kitesznek a pályára!

Az ETO vasárnap este hétkor a friss feljutó Tiszakécske ellen kezdi meg szereplését a 2021/2022-es másodosztályú bajnokságban. Az ETO Akadémia csapata pedig immár a harmadosztályban játszva segítheti a fiatalok fejlődését.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #WKW ETO FC |