Szponzori szezonértékelő az Audi ETO KC-nál

Fotó: O. Jakócs Péter
Kárpát Zsolt
2022.06.07. 15:50

Komoly célokat tűztünk ki ebben az idényben is, a Magyar Bajnokságban, a Magyar Kupában és a Bajnokok Ligájában is - így fogalmazott Görbicz Anita az ETO KC szponzori évértékelő rendezvényén. A klub elnöke kiemelte, mind a három fronton döntőt játszottunk, és végül egy arany és két ezüstérem jutott idén csapatunknak. Hozzátette azt is, hogy ezzel az együttes előrelépett a tavalyi idényhez képest, azonban tudjuk, hol lehet javítani még a csapat eredményességén.

Az Audi Aréna küzdőterén tartotta meg évértékelőjét a győri kézilabdaklub, ahol jelen voltak a csapat fő támogatói, szponzorai. A szezon eredményeit Görbicz Anita az Audi ETO KC elnöke foglalta össze.

„Előre léptünk az eredményesség tekintetében, és azt se felejtsük el, hogyan értük el ezeket a sikereket. Az út önmaga ami a címek megszerzéséhez vezet nagyon fontos, ám legtöbben mégis csak a helyezéseket nézik. Mindent megszerettünk volna nyerni idén , de azt hiszem nem kell szégyenkeznünk a teljesítményünk miatt. Visszahódítottuk a magyar bajnoki címet, ami egyenértékű a biztos Bajnokok Ligája-szerepléssel. Jövőre szeretnénk a Magyar Kupát is megnyerni. A Bajnokok Ligájában az ezüst szépen csillog, de jövőre sem adhatjuk alább. Mindenképpen szeretném megköszönni a csapatnak és az egész stábnak az egész éves kemény munkát.”

A város nevében Radnóti Ákos győri alpolgármester Görbicz Anitához hasonlóan úgy fogalmazott egyértelmű, hogy a csapatnak sikerült előrébb lépnie.

„A bajnoki cím megszerzése magáért beszél, gratulálok a Magyar Kupa-ezüstéremhez is, és a Bajnokok Ligájában a a döntőbe jutottunk, tavaly ez nem sikerült. Azt gondolom, jár ezért a köszönet a játékosoknak és szakmai stábnak. Láttam, hogy az vezetőség az évközben váltás után mennyit dolgozott azért, hogy az eredmények megvalósuljanak. Azt se felejtsük el , hogy Győrnek van a legfantasztikusabb szurkolótábora. Szeretném megköszönni a szponzorok támogatását, hiszen hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen eredmények szülessenek.”

Ezután a klub elbúcsúzott azoktól a játékosoktól, akik a következő szezont más egyesületnél folytatják, vagy végleg befejezik pályafutásukat. Az esemény zárásaként a csapat fő támogatói és szponzorai vehették át az Audi ETO KC elismerését.

Galéria: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó témák: #Audi ETO KC | #kézilabda |