Szombati matiné a Slovan ellen

Győr+ etofc.hu
2023.02.17. 20:31

Folytatja nemzetközi felkészülési mérkőzéseit az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely a cseh Sparta Praha és az osztrák Austria Wien után ezúttal a Slovan Bratislava ellen lép pályára.

Az ETO ezúttal több meghatározó játékosa nélkül szerepel majd, hiszen Kovács L., Nagy F., Németh L., Kocsán, Borók, Savanya, Petrovics, Herczeg és Cameron is jelenleg válogatottbeli kötelezettségének tesz eleget.

Rajtuk kívül betegség vagy kisebb sérülés miatt, Török, Vida és Khimych játéka is bizonytalan, Gaál és Szabó Sz. műtét utáni rehabilitációja nagyon jól halad ugyan, de nekik kell még egy kis idő a visszatéréshez, az új amerikai szerzemény, Hollingsworth pályára lépése pedig attól függ, hogy mennyit vett ki belőle a több, mint húsz órás utazás.

A felnőtt keretből így a csapatkapitány Öreg mellett, Süle, Kaziupa, Siklér, Sali és Kern játéka mondható biztosra, a többieket pedig természetesen az utánpótlásból pótolja majd Dörnyei Balázs vezetőedző. Könnyen elképzelhető, hogy a kapuban például egy nagyon tehetséges, 15 éves fiatal, Krizan Nikolett áll majd.   

A találkozó szombaton délelőtt 10 órakor, az ETO Park műfüves pályáján kezdődik.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #női labdarúgás |