Szolnokon játszanak a győri fiúk

ETO.HU
2019.09.15. 14:39

A WKW ETO FC vasárnap az újonc Szolnok ellen játszik a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában. A cél most sem lehet más a győri zöld fehéreknek, mint a győzelem!

A tabella harmadik helyéről folytatja a WKW ETO FC Győr az NBII-es bajnokságot, a Szolnoki Máv FC gárdája fogadja csapatot. A házigazdák a nyitó fordulóban legyőzték a Vác FC-t (2-1), majd négy vereség következett, a Budafok, a Haladás, a Gyirmót 3-0-ra nyert ellenük, majd a Siófok is legyőzte a szolnokiakat (2-1).

Jó hír az ETO-nál, hogy szinte mindenki bevethető Dvorschák Gábort és Vukasovic Markot leszámítva, előbbi rehabilitációja lassan, lépésről lépésre halad, várhatóan az őszi szezon végére lesz újra teljes értékű játékos. A csapatkapitány pedig vádli szakadásból felépülve rövidesen újra pályán lehet.

A Vasas ellen két gólt szerzett a csapat, folytatni kell a győzelmi lendületet!
Fotó: eto.hu

További remek hír, hogy a gólerős közönségkedvenc, Lovrencsics Balázs hosszú idő után ismét a csapattal utazik.

A zöld-fehérek egyértelmű győzelmi szándékkal vágnak neki a szolnoki túrának, mindenki szeretné folytatni a Vasas ellen mutatott harcos, szervezett játékot.

„Most egy kicsit hosszabb pihenőnk, mérkőzés nélküli időszakunk volt, de úgy gondolom, most ez nekünk tényleg jót tett és jól jött, hiszen vannak olyan sérült játékosok, akiknek kellett ez a kis pihenő, hogy teljes értékű munkát tudjanak végezni – kezdte Boér Gábor, vezetőedző. “Nagyon bízom abban, hogy kellőképpen ki is tudtunk frissülni, el tudtunk végezni minden olyan munkát, amit elterveztünk. Még a múlt héten voltak kicsit erősebb szakaszok, de a héten már abszolút a Szolnokra készültünk. Megint egy olyan mérkőzés fog következni, ahol papíron esélyesek vagyunk, és úgy gondolom, hogy érvényesítenünk is kell ezeket a papírformákat. Mindenképpen úgy készülünk, hogy elhozzuk a 3 pontot Szolnokról. Tudjuk, hogy ezt nem fogják ingyen adni, tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, azért rendre megszenvedünk azok ellen a csapatok ellen, akik a védekezést helyezik előtérbe és mindenképpen szeretnék megóvni az eredményt. Arra törekszünk, hogy ezt fel tudjuk törni, és hogy tudjuk folytatni azt a sorozatot, amit remélem, elkezdtünk a Vasas elleni meccsel.”

Jó hír, hogy Lovrencsics Balázs ismét a csapattal utazik
Fotó: eto.hu

“Bízom benne, hogy kiegyenesedik a csapat és egy kicsit kiegyensúlyozottabb teljesítményre leszünk képesek a bajnokság további szakaszában. Szeretnénk elkerülni a hullámvölgyeket, és inkább arra törekszünk, hogy olyan eredményeket hozzunk, hogy végig a tabella első felében tudjunk elhelyezkedni.”

“Nagyon fontos lenne az is, hogy játékban előre lépjünk, még tovább, ugyan az eredményesség talán a legfontosabb, de én szeretném, hogy fejlődjünk azon a területen is. Nyilván a kettő együtt nehéz dolog, de a célunk az, hogy lépésről lépésre haladjunk és egyre jobb játékot tudjunk produkálni.” – nyilatkozta a klub honlapján Boér Gábor, a WKW ETO FC Győr vezetőedzője.

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás | #WKW ETO FC |